2777
2789
عنوان

شماها اینجورید؟

161 بازدید | 13 پست

من با این سن ۲۰ سالگی هنوزم کارتون دیزنی میبینم 

شماها هستید؟

والا داستاناش زیبان 😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

والا منم نگاه میکنم 

باب اسفنجیم دوست دارم

منتظر هتل تراتسیلوانیا ۴ هستمممم🤣🤣

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂من انقققدررررر رفتم توگوشی از تی وی حالم بد میشه😐😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                 توجه توجه عشقم تتلیتی اعظم قبلییی برگشتههههههه خاسسستم یاداوریییی کنمممممم✌✌✌😌😌😌😌😌                                                               
دیزنی واسه ی تموم سن هاست عزیزم مگه کارتونای الکیه اخه،هزینه هاش از کل فیلم سینمایی هلی مابیشتره

عاشق کارتون السا و آنام 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

من دلم میخواد زندگی جدید امپراطور رو دوباره ببینم   کرانکککک😁🤦‍♀️

یا سند باد و افسانه هفت دریا   همون اریس و ماریا

یا شرک 

تام و جری 

واقعا قشنگ بودن 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

آره به بهانه دختر ماشا میبینم تازه ۳۰ سالمه، بخصوص اون قسمته که ادای سیندرلا رو در میاره یعنی عاشقشم 🤣🤣🤣🤣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من دلم میخواد زندگی جدید امپراطور رو دوباره ببینم   کرانکککک😁🤦‍♀️ یا سند باد و افسانه ه ...

شرک که سوژه اس 

من هر روز بلفی و لی لی بیت میبینم 😑

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من هر روز بلفی و لی لی بیت میبینم 😑

بلفی اسم سگمه بنده خدا خوابیده 😂😂😂🤩🤩🤩🤩