2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه سال 92

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 48 پست
ماشالله چه پس نازی خدا بهت ببخشه عزیزم . اسمتو مییارم تولیست ولی کلا زیاد بچه ها نمیان اینجا نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پانیان............................محمد........................13فروردین ز.ه...............................................................خرداد الهه...............................محمدکیان.................19تیر بهار...........................................................30شهریور لنا.......................امیر محمد.....................20مهر لی لا مامان آینده........سامی.......................30 مهر بهناز.....................فاطمه زهرا.....................9آبان رز...............................هادی.......................19آبان مهفام.........................آرش........................1 آذر ثری............................آرتا...........................6آذر ماه کوچک.....................مهنا........................12آذر ساناز.........................آیناز..........................23بهمن
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-