2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

9684 بازدید | 532 پست
آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عید قربان آمد و من هم شدم قربانیت گرچه من دعوت ندارم آمدم مهمانیت مفلسم آهی ندارم در بساطم ناگزیر این دل صد پاره و چشمان تر ارزانیت
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...
آپلود عکس
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
عید قربان، عید پاک ترین عیدها ست عید سر سپردگی و بندگی ست ... عید بر آمدنِ انسانی نو از خاکسترهایِ خویشتنِ خویش است. عید قربان، عید نزدیک شدن دلهایی ست که به قُربِ الهی رسیده اند. عید قربان، عید بر آمدنِ روزی نو و انسانی نو است . . . این عیـــــــد، بر عاشقان مبارک باد آپلود عکس عاشقان، عیـــــــدتان مبارک باد . . .
سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
2810