2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام.من سحرم.مامان یه فروردینی ۹۶.میدونم خیلی وقته احتمالا گروهتون و تشکیل دادید و مایل نیستید کسی و اضافه کنید.ولی خیلی تمایل دارم با مادرایی که بچه هاشون همسن و سال پسرمه در ارتباط باشم و از تجربه هاشون استفاده کنم.لطفا اگه مقدوره با بچه های گروه راجع به من صحبت کنید و اگه همگی موافق بودن خیلی خوشحال میشم که بیام تو جمعتون.خیلی ممنونم🌹🌹

دوستان من يه گروهي تشكيل دادم و با دوستام كه بچه هامون ٢ سالشونه ميخوايم از تجربياتمون بگيم و كسي سوالي داشته باشه جواب بديم هر كي ميخواد بياد پي وي لطفا درخواست دوستي بده

I'll love you forever,I'll like you for always,As long as I'm living

قابل توجه تهرانیهای عزیز فروش پوشک جان ببه و هایگیز و پریما ترک زیر قیمت بازار تحویل رایگان درب منزل قیمت هایگیز و پریما ترک 33 هزارتومن جان ببه 32 هزارتومن برای درخواست پوشک به شماره زیر پیام بدید تا دراسرع وقت برایتان بیاورن 09196727601

سلام منگ پسمل دوسال و نیمه دارم ادم کنید

خدا جونم ممنون از هدیه هایی که بهم دادی هدیه دومتم که خودش سرزده وارد زندگیم شده و هدیه ای که بغلمه حالا مه هدیه دوم رو خودت دادی هودتم مواظبش باش

سلام منگ پسمل دوسال و نیمه دارم ادم کنید09363188510

خدا جونم ممنون از هدیه هایی که بهم دادی هدیه دومتم که خودش سرزده وارد زندگیم شده و هدیه ای که بغلمه حالا مه هدیه دوم رو خودت دادی هودتم مواظبش باش
2810