2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گل کی میدونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 26872 بازدید | 116 پست

سلام من یه خواب دیدم که داشتم راه می رفتم یهو یه شاخه گل آبی رنگ آبی آسمانی از آسمان افتاد پایین همه میگن وای چه خوشگل چه قشنگ یهو میبینم که شاخه گل همینجوری که افتاد پایین رفت تو خاک یعنی خودش کاشته شد تو خاک ریشش تو خاک گل بیرون مثل گل کاشتن..که خیلی جالب بود وهمه میگفتن قدرت خدا چه جالب ..دوست دارم بدونم تعبیرش چیه ..

سلام من یه خواب دیدم که داشتم راه می رفتم یهو یه شاخه گل آبی رنگ آبی آسمانی از آسمان افتاد پایین همه ...

میگن گل فرزند هستش

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جانا راستش سرم شلوغه وکم میام سایت شانسی نگاه کردم دیدم پیام گذاشتین تعبیر خوابتون انشالا خیر ه ...

سلام گلی وقت کردی جواب منم بده من خواب دیدم ۳تا گلدون توخونم دارم گلدوناشون مشکی وپلاستیکی ولی تمیز همشونم سبز بودن یکیشو یادنه یه گیاه پتوس سالمو سرحال و شاداب و براق بود ومن ازدیدنشون داشتم لذت میبرد پس زمینه ی جایی که بودن سفید بود من یادم تیست خودم چی پوشیده بودم

من بچه ی سوممو باردارم دوتادختر دارم میتونن این سه تا همون بچه هام باشن ؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
یه فرد جدید به خونوادتون اضافه میشه نمیدونم اگر گل کوچولو بوده احتمالا نوزاد هست واگر بزرگه احتمالا ...

سلام عزیزم تعبیر خواب دسته گل سفید و صورتی چی میشه 

دو تا دسته گل داشتم یکی صورتی یکی سفید ،بردم گذاشتم تو مراسم حضرت زهرا

الهی و ربی من لی غیرک
همیشه کپی بگیر بعد الصاقش کن به صفحه اینجوری راحتتره

سلام دوست عزیز امکان داره خواب منم تعبیر کنید در جمع خانوادگی مثل دخترخاله و عروس خاله و این قبیل افراد در منزل ما نشسته بودیم چند گلدان در منزل بود که یکی از اونا حالت پلاسیده شده و انگار بجای خاک در آهک سفید رنگ بود و بقیه سالم بودن. یکی از بچه های فامیل زد و یکی از گل ها از ساقه به طورکامل شکسته شد گل سبزهم بود من چیزی نگفتم ولی خب ناراحت شدم

یه فرد جدید به خونوادتون اضافه میشه نمیدونم اگر گل کوچولو بوده احتمالا نوزاد هست واگر بزرگه احتمالا ...

سلام ممنون میشم جواب منم بدین. خواب دیدم یه درخت خیلی بزرگ بود با گلای رز قرمز خیلی قشنگ بود و داشتم نگاشون میکردم میشه بگین تعبیرش چیه؟؟

پروفایل خودمم کپی نشه
سلام ممنون میشم جواب منم بدین. خواب دیدم یه درخت خیلی بزرگ بود با گلای رز قرمز خیلی قشنگ بود و داشتم ...

سلام جانا انشالا که تعبیرش خیر هست منتظر نتیجه یه چیزی هستین یا کاری کردین که الان نتیجشو میبینین یا اگر متاهلین شاید مربوط به بارداری باشه مثلا نوزاد پسر ولی هر چی هست براتون خوبو خوشه ممکنه به این زودی جواب نگیرین ولی درست میشه نگران نباش 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانا انشالا که تعبیرش خیر هست منتظر نتیجه یه چیزی هستین یا کاری کردین که الان نتیجشو میبینین یا ...

ممنون گلم دارم دارو مصرف میکنم واسه بارداری یعنی ممکنه به این زودیا نباشه؟؟

پروفایل خودمم کپی نشه
ممنون گلم دارم دارو مصرف میکنم واسه بارداری یعنی ممکنه به این زودیا نباشه؟؟

نگران نباش نتیجه خوبی داره فقط صبور باش یادت نره 

سلام عزیزم تعبیر خواب دسته گل سفید و صورتی چی میشه  دو تا دسته گل داشتم یکی صورتی یکی سفید ،بر ...

سلام جانا انشالا که تعبیرش خیر هست اشاره کردی دسته گلارو گذاشتی تو مراسم ولی خصوصیاتی از جایی که بودی یا ظاهر خودت نگفتی تو تعبیر خواب تاثیر داره مثلا چادر سرت بوده یا رنگش؟؟ 

فکر میکنم برای رسیدن به دوتا چیز مهم نذری کردی که انشالا برآورده میشه اگرخانم بارداری تو خانواده هست نوزاد دختری به جمعتون اضافه میشه یه مبلغی هم بدستتون میرسه موفق باشین🌹

سلام جانا انشالا که تعبیرش خیر هست اشاره کردی دسته گلارو گذاشتی تو مراسم ولی خصوصیاتی از جایی که بود ...

ممنون عزیزم ،ببینید مراسم حضرت زهرا بود که خیلی شلوغ بود بالای مجلس ی جایی بود پراز دسته های گل بود که به مراسم اورده بودن منم یک دسته گل سفید دستم بود دادم به خانمی که مسئول اونجا بود گفتم قاطی این گلها کن اونم گذاشت بین گلها..بعد گفتم خانم من دیروزم یک دسته گل صورتی اوردماا اینجا.گفت بله اونم قاطی این گلها کردیم .راستی اینم بگم که من دوقلو باردارم ولی فعلا جنسیت مشخص نشده .در مورد پوشش خودمم چادری هستم و تو خواب هم چادر مشکی سرم داشتم

الهی و ربی من لی غیرک
سلام من خیلی کم میام سایت الان پیامتو دیدم انشالا تعبیرش خیر هست خواب خیلی خوبیه برای بارداری احتیاج ...

سلام عزیزم خوبی

کاش یه تاپیکت باز بود اونجا بهتون پیام میدادیم

عزیزم زنجیر ظریف گردن بچه ها باشه با یه سنجاق طلایی به یقه اش وصل باشه و یه سرش هم به دیوار وصل باشه تعبیرش چیه؟ 

بچه هام یکیشون چند سالشه و یکی هم باردارم 

تعبیر خواب گاو نرو ماده که به شدت برای جفتگیری خشن شدن و می دون دنبال هم برای جفت گیری و من از ترس اینکه به ما و بچه هام نخدرن خیلی میترسم ولی خودم فاصله دارم ولی بچه هام با همون زنجیر بسته شدن میترسم زیر لگدای گاوها برن یکی سیاهه یکیش فکر کنم قرمزه مثل گاوهای هندی هستن که شاخ دارن

من یا زهرا توی خواب میگم تا نجاتشون بدم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته