2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70450 بازدید | 532 پست
سلام دوست عزیز ببخشید که مزاحم شدم. اول اینکه ممنون بابت وقتی که برای تک به تک پیام دوستان گذاشتین و ...

سلام عذرمیخوام بابت دیر جواب دادن. نمونه برداری میتونه توسط پزشک انجام بشه یا معرفی به آزمایشگاه و اگه نیاز باشه تحت سونو انجام بشه مراکز سونوگرافی که پزشک تخصص روی نمونه برداری باشه انجام میشه. درد داره اما قابل تحمله

نه پاراتیروئیدم هست فقط قرص تیروئید صبح ناشتا میخورم. خداروشکر هیچ مشکلی ندارم. انتخاب یک دکتر غدد خ ...

سلام عزیزم منم ۲۰روز عمل کردم بعد عمل همه چیز خوب بود ولی امروز پانولوژیم امده خیلی استرس دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم ۲۰روز عمل کردم بعد عمل همه چیز خوب بود ولی امروز پانولوژیم امده خیلی استرس دارم 

سلام عزیزم استرس نداره. من که قبلشم نمونه برداری مشخص کرده بود چیه بعدش چیز عجیبی نبود.

در بدترین حالت شاید لازم باشه یددرمانی کنی که اونم چیز قابل اهمیتی نیست دکتر به من گفت فرض کن در حد یک دارو‌خوردنه همین.

الان تقریبا دوسال شده من عمل کردم و واقعا زندگی قبل عمل و بعدش تنها فرق خوردن قرص تیروئید بوده همین

سلام عزیزم استرس نداره. من که قبلشم نمونه برداری مشخص کرده بود چیه بعدش چیز عجیبی نبود. در بدترین ح ...

منم حدودا یه ماهه تیروییدمو کامل برداشتم تقریبا دوروزه  استخوانم درد شدید داره اصلا قابل تحمل نیست دکترمم ۵روز دیگه وقت داده شماهم درد داشتین؟؟

منم حدودا یه ماهه تیروییدمو کامل برداشتم تقریبا دوروزه  استخوانم درد شدید داره اصلا قابل تحمل ن ...

فک کنم براکمبود کلسیوم خیلی مواظب کلسیومت باش من ی سری کمبود اوردم دستام خشک شدن لبام جمع شدن تا مرز تشنج رفتم 

امروز رفتم سونو گفتن غده های لنفام توش غده داره ولی پاتولوژیم زده بود از تیروییدم بیرون نرفته نمیدونم چی قراره بشه 

وقنی ندول داشتی پریودت تغییری نکرد 

نه هیچ‌مشکلی نداشتم یکم بدنم ضعیف شده بود اوایل و خونریزی کم‌ که دکتر رفتم گفت هیچ ربطی نداره آزمایش هورمونی و ... دادم همه چی عالی بود

ب نظرم بیشتر از استرس‌و نگرانیه. 

سلام عزیزم خوبی تاپیک شما رودیدم حالم خوب شد من سه روزه نمونه برداری کردم تو سونونوشته بودن مشکوک به بدخیمی من اول غددلنفاویم یکم متورم شده بودن که باعث شدبرم دکتر وسونو وبفهمم گره تیروییددارم بعداینکه الان با چیزایی که تو نت خوندم نگرانتر شدم بابت اینکه حالا من بدخیمم باشه حتما متاستاز به غددلنفاویم داده ازین خیلی میترسم چون چنتامتورم شدن ولی دیگه هیچ مشکلی ندارم 

سلام عزیزم خوبی تاپیک شما رودیدم حالم خوب شد من سه روزه نمونه برداری کردم تو سونونوشته بودن مشکوک به ...

نه عزیزم بدخیمی تو تقریبا ۹۰ درصد حتی بیشتر پاپیلاریه. حتی متاستاژ هم که میگید اونم قابل درمانه. هرچیزی به وقتش دنبال درمان باشی هیچ‌خطری نداره فقط رشد متاستاژ بیشتره.

مال من پاپیلاری بود اما یکدفعه رشد عجیبی کرد و خصوصا رشدش به سمت تارهای صوتی بود. بازم محض اطمینان دکتر خواست از ریه و غدد لنفاوی هم عکس و آزمایش گرفته بشه که خداروشکر مشکل نداشت.

منم غدد لنفاویم هم قبل هم الان همیشه ورم داره باز خوب میشه پشت گوش و یکطرف گردنم که دکتر گفت اصلا مهم نیست یک‌چیز طبیعیه و ربطی نداره چون حساس شدی الان به چشمت بیشتر میاد

سلام عزیزم خوبی تاپیک شما رودیدم حالم خوب شد من سه روزه نمونه برداری کردم تو سونونوشته بودن مشکوک به ...

عزیزم متاستاژ فقط رشدش هست که سریعه پاپیلاری دیررشد. برای همین روی متاستاژ باید سریع برداشته شه و درمان شه. اما همون پاپیلاری هم خدایی نکرده یکی بزاره به امون خدا شاید توی چند سال بعد مثلا شاید حتی ده سال طول بکشه بزنه از تیروئید بیرون و غدد لنفاوی و ... 

در کل مشکل تیروئید حتی در بدترین فرم بدخیمی به موقع بری دنبال درمان حتی یددرمانی ممکنه لازم نداشته باشه و یا نهایت چند جلسه یددرمانی و بعد بدون هیچ مشکل مثل قبل اصلا سر سوزن تاثیر نداره روی زندگیت.

عزیزم متاستاژ فقط رشدش هست که سریعه پاپیلاری دیررشد. برای همین روی متاستاژ باید سریع برداشته شه و در ...

گلم ممنونم خداخیرت بده که قشنگ توضیح میدی من شهرستانم اینجام دکترخوب نداریم که بیادتوضیح بده چندروزه کارم شده بودگریه فکرمیکردم غددلنفاویم که ورم کرده البته ورمش کمه درحداینکه تو سونو نوشته۱۳میلی و۱۴میلی دیگه ینی متاستاز کردع