2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من با این داداش خرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 98 پست
خب میخواد راحت بشه بره جای دیگه چرا تو خونه ما😐

خود داداشت اجازه داده بیاد خونتون

خیلی عجیبه توی ماجراهایی که دو طرف نقش دارن فقط یه نقشو میبینین

منم داییم و زنداییم همچین ماجراهایی رو خونه مامان بزرگم داشتن ولی همیشه خود داییم رو مقصر میدونیم چون اجازه داده زنش همچین رفتارایی داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا عادت دارن اینجوری بگن مد شده با اینکه من یکی نمیپسندم ولی به خودشون مربوطه دوست عزیز

امضامو یه نگاه بنداز با نظرم مخالف بودی ریپلای نکنید ممنون 🤞🏻

هر مدی هم زیبا نیست🙂

#سیاوش_یزدانی💙
اونموقع ۱۴سالت بوده الان ۱۷سالته یعنی ۳ساله همینجور میرن اتاق میخوابن میخورن؟🤔

نه

اول اون درسش تموم نشده بود

الان یه یه سالیه اینکارو میکنن

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
یه نفر دیگه میخواد باهاش ازدواج کنه و تا اخر عمر ثانیه به ثانیه کنارش باشه و اینجور شخصیتی پسندیده د ...

افراد دیگه مردم تو کوچه نیستن

ننه باباشن

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
امضامو یه نگاه بنداز با نظرم مخالف بودی ریپلای نکنید ممنون 🤞🏻 هر مدی هم زیبا نیست🙂

گفتم که یادت بمونه دوست عزیز لزومی به نگاه کردن امضات نیست یه چیزایی رو باید گفت مثل احترام به سلیقه هر فرد چه خوب چه بد😊

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
افراد دیگه مردم تو کوچه نیستن ننه باباشن

ننه باباش قراره تا اخر عمر کنارش باشن؟؟ 

کس دیگه قراره شب و روز کنارش باشه و باهاش زندگی کنه

اکثر روانشناسا میگن بعد ازدواج اولویت با همسرتون باشه بعد خانوادتون

زیاد مطمئن نیستیم خانوادش ندونه  بعد راستش اینجور که بره پشتش ماساژ بده اینا والا ما تو خانواد ...

خب یه چیزه عادیه😂😂😂

منونامزدم رفتنی آزمایش خون محرم نبودیم لب گرفت ازم 🤭🤭🤭🤭🤭🙈🙈🙈تازه بعداومدیم خونه روزعقدفهمیدیم عاقدموقعه دادن نامه آزمایش خودش صیغه خونده بوده🤭🤭🤭🤭🤭🤭🙈🙈🙈😂😂😂

یادش بخیرروزایه خیلی خوبی بود😍

داداشت راضیه  شما ب چی راضی باشی؟، 😐 3 ساله اینجورین ملومه ک باید عقد میکردن

اخه اصلن رفت و امدی نیست با خانوادش

ما فقط اونارو سه بار دیدیم....

چون شهرامون خیلی دوره

یه نفر دیگه میخواد باهاش ازدواج کنه و تا اخر عمر ثانیه به ثانیه کنارش باشه و اینجور شخصیتی پسندیده د ...

چقدرررر غیر منطقی هستی پدر و مادر بچه بزرگ می کنند با هزار امید و ارزو و بعدم همین ۲ نو گل شکفته فردا ازدواج کنند بخاطر هر مشکلش سراغ خانواده ها میرن پس به خانواده ها ربط داره

گفتم که یادت بمونه دوست عزیز لزومی به نگاه کردن امضات نیست یه چیزایی رو باید گفت مثل احترام به سلیقه ...

این دیگه احترام به سلیقه نیست جزو زبان فارسی و ادبی کشورمه وظیفه دونستم بگم فکر نمی‌کنم به جز استارتر حرفم مخاطب دیگه ای داشته باشه. 

#سیاوش_یزدانی💙
عزیزم فک نمیکنم کارت درست باش تو کارشون دخالت کنی دوتا انسان بالغن درسته نامحرن اما خب ب خودشون مربو ...

اده دقیقن

میترسیم چیزای دیگه نگفته هم باشه

ننه باباش قراره تا اخر عمر کنارش باشن؟؟  کس دیگه قراره شب و روز کنارش باشه و باهاش زندگی کنه ...

شما اشتباه فهمیدی عزیزم منظور اینه که اول همسرتو در نظر بگیر نه اینکه کلا خانواده تو فراموش کنی