2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من با این داداش خرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 98 پست
خیلی مثبت اندیشی😝😂😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه این واقعن مشکلی نیست ولی چرا اینا به ما نگفتن؟ اصلن جالب نبود که به ما نگن...

یه نفر دیگه میخواد باهاش ازدواج کنه و تا اخر عمر ثانیه به ثانیه کنارش باشه و اینجور شخصیتی پسندیده دلیلی نداره یکی بخواد شریک یه عمر زندگیشو با سلیقه ی افراد دیگه انتخاب کنه

بابتم بعد یه دعوای مفصصصصللل با داداشم قبول کرد حالا این اومده خونمدن با داداشم راحت میرن میان ...

😯😯😯😯😯 واقعا اینجاش دیگه مشکل داره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
قبل عقد‌نمیشه رفت‌وآمد کرد؟منم میرفتم خونه نامزدم کلی هم دوریم.خانواده وقتی بدونه و درجربان باشه مشک ...

زیاد مطمئن نیستیم خانوادش ندونه 

بعد راستش اینجور که بره پشتش ماساژ بده اینا والا ما تو خانوادمون نداشتیم😐

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
این که خود داداشتون گذاشته دختره این رفتارو کنه  اون دختر تربیت و فرهنگش اینجوری بوده خود دادا ...

خب میخواد راحت بشه بره جای دیگه

چرا تو خونه ما😐

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
این که خود داداشتون گذاشته دختره این رفتارو کنه  اون دختر تربیت و فرهنگش اینجوری بوده خود دادا ...

🤞👌👌👌🍬🐾

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜
خب حالا ما چکار کنیم؟ بیایم گیساشو بکشیم؟😂😂😂

من چیکار کنم بنظرت

راستش ما هنوز راضی به وصلت نیستیم

آغا به خواجه ها میگن دوست عزیز 

خیلیا عادت دارن اینجوری بگن مد شده با اینکه من یکی نمیپسندم ولی به خودشون مربوطه دوست عزیز

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
زیاد مطمئن نیستیم خانوادش ندونه  بعد راستش اینجور که بره پشتش ماساژ بده اینا والا ما تو خانواد ...

عزیزم فک نمیکنم کارت درست باش تو کارشون دخالت کنی دوتا انسان بالغن درسته نامحرن اما خب ب خودشون مربوطه شاید بخوان اینجوری ادامه بدن درضمن فک میکنم مشکل شما داداشتون باش ن اون دختره چون اون از شما پنهان کرده نه اون

شما مذهبی هستین ؟

نه خیلللییی

ما اکثر ازداواجای اطرافمون غیر سنتیه

ولی این مدلش که دیگه قبل عقد پاشه همینجور بره بیاد اصلن نداشتیم

و اینکه خانوادشم اصلم زنگ نمیزنن ببینه این کجا هس کجا نیس