2777
2789
عنوان

عشق 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست

هیچکس به موضوعدگ تاپیک توجه نکرد همه به اون دختر خاله توجه کردند😂😂😂⁦❤️⁩⁦❤️⁩

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق همیشه همون درد تو ولته که به هیچ کس نمیتونی بگی حتی اگه ۱۰ سال هم بگذره ازش بازم یواشکی تو قلبت میری سر صندوقچه و میبینیش حسش میکنی گرچه اون شاید اصلا یادت نباشه یا اگه باشه با حسرت جفتمون تموم میشه این زندگی کاش که عشق نبود کاش وجود نداشت یا حالا که هست همه عاشقا به هم میرسیدن کاااش

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
عشق همیشه همون درد تو ولته که به هیچ کس نمیتونی بگی حتی اگه ۱۰ سال هم بگذره ازش بازم یواشکی تو قلبت ...

کاشششش🥺⁦❤️⁩

کاشششش🥺⁦❤️⁩

من درکت میکنم یه جورایی چون عشقم پسرخالم بود 💔انقده سخته سال به سال همدیگه رو میبینیم بعد پیام میده بهم مهرا بیا فرار کنیم بریم از این جهنم 💔💔💔

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
من درکت میکنم یه جورایی چون عشقم پسرخالم بود 💔انقده سخته سال به سال همدیگه رو میبینیم بعد پیام میده ...

عزیزم میدونم خیلییی سخته،🥺😭😭

عزیزم میدونم خیلییی سخته،🥺😭😭

ما عاشقا که به زور از عشقمون جدا میشیم جدامون میکنن زنده ایم فقط و زندگی نمیکنیم 

من همیشه شبا بیدارم ۲ تا ۶ صب تنها و تنها و تنها و فکرو خیال 

کاش برسی بهش 

ما عاشقا که به زور از عشقمون جدا میشیم جدامون میکنن زنده ایم فقط و زندگی نمیکنیم  من همیشه شبا ...

ممنون 🥺

شما چی ازدواج کردیم الان😭😭

ممنون 🥺 شما چی ازدواج کردیم الان😭😭

من ازدواج کردم اون ازدواج کرده ولی خدا شاهده نمیزارم حق نفر سوم هامون پایمال شه

من ازدواج کردم اون ازدواج کرده ولی خدا شاهده نمیزارم حق نفر سوم هامون پایمال شه

عزیزم خیلییی سخته 😭😭😭😭😭