2777
2789
عنوان

مشاوره کنکور

176 بازدید | 19 پست

با سلام خدمت همه کنکوری ها

ثبت نام مشاوره برای رشته تجربی و ریاضی پایه دهم تا دوازدهم توسط دانشجوی دانشگاه تهران با بهترین کیفیت

برنامه ریزی برای ماه های باقیمانده دوازدهمی ها

برنامه ریزی بلند مدت برای دهمی ها و یاز دهمی ها 

جلسات گفتگو با دانش اموزان برتر قلم چی 

برا ی دریافت اطلاعات بیش تر کامنت بگذارید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. من دوازدهم هستم.ایامیشه ازالان از صفرشروع کرد باید به سال بعدی موکول کنم؟

سلام بستگی داره چه رشته و چه دانشگاهی بخواین قبول شین 

برای رشته های تاپ باید هرچه سریع تر شروع کن و همت وتلاش زیادی داشته باشین ولی الان 5 ماه زمان هست و قطعا میشه و نباید به سال بعد موکول بشه

تجربی هستم. قصدم پرستاریه

پرستاری رو قطعا میشه تو 5 ماه قبول شد حتی من کسانی رو میشناسم که در زمان کمتر پرستاری قبول شدند ولی باید حتما روش مطالعه دروس رو کامل یاد بگیرید که کیفیت مطالعتون بره بالا همونطور که بالاتر گفتم 2 هفته اول رایگانه برای اطمینان شما از کیفیت بالای مشاوره ما و تاثیر اون تو روند درس خوندن شما

پرستاری رو قطعا میشه تو 5 ماه قبول شد حتی من کسانی رو میشناسم که در زمان کمتر پرستاری قبول شدند ولی ...

درسته. تو برنامه ریزی تون برای منی که آنقدر عقبم متوسط هرروز درس خوندن چقدره؟

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
تموم کردم ، اصلا صفر صفر نیستم ،۵۰ درصد مطالب رو بلدم ،حتی دینی ممکنه همین الان ۸۰ بزنم ،ولی حوصله ن ...

رشته هدف و اینکه رشته تحصیلی تجربی یا ریاضی هستین؟

اگر واقعا 50 درصد مطالب رو بلدید تقریبا میشه گفت هر رشته ای بخاید ولی نه هر دانشگاهی میتونید قبول بشید

و راجع به بی انگیزگی یه چیز نسبتا طبیعی در این موقع سال هست ولی راهکارهایی برای از بین بردن هست که ما در جلسات مشاوره به شما اموزش خواهیم داد

رشته هدف و اینکه رشته تحصیلی تجربی یا ریاضی هستین؟ اگر واقعا 50 درصد مطالب رو بلدید تقریبا میشه گفت ...

تجربی ام ، فیزیک ،زیست،دینی،ادبیات،همین الانم ۵۰ درصد مطالبش رو در حد تست بلدم 

عاشق شدم ذهنم درگیره درس خوندن سخت شده واسم،هدفم تربیت معلم فقط 😊

درسته. تو برنامه ریزی تون برای منی که آنقدر عقبم متوسط هرروز درس خوندن چقدره؟

بستگی داره به دانشگاه هدف 

یا اینکه تایم کلاس هایی که شرکت میکنین یا تایم های مدرسه 

برنامه ریزی مرکز ما طوریه که شما با توجه به توان و شرایططون بهترین نتیجه رو بگیرین ولی به طور کلی اگر مدرسه نمیرید و کلاسی هم شرکت نمی کنید حدود 8 ساعت به بالا هست

یکی دیگه از ویژگی های مرکز ما اینه که فقط این نیست که جلسه مشاوره باشه و ما برای تمامی دروس بسته به نیاز شما رفع اشکال داریم و تستایی رو به شما میدیم که در کوتاه ترین زمان همه مطالب رو با توجه به اهمیتشون بخونید 

اگر با گروه ما مشاوره بگیرید پشیمون نمیشید

تجربی ام ، فیزیک ،زیست،دینی،ادبیات،همین الانم ۵۰ درصد مطالبش رو در حد تست بلدم  عاشق شدم ذهنم ...

تربیت رو معلم رو ساده تر ازاون چیزی که فکر کنید میتونید با کمک ما قبول بشید با توجه به زمینه درسیتون و همینطور راهکار هایی برای تمرکز بیشتر هم یاد میگیرین