2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی و کنکور😭😰

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست
برای سالای گذشته؟؟

اره خیلیا کتاب های نو رو به قیمت دست دوم یا حتی رایگان میدن 

همینجا هم دیدم تاپیک میزنن حالا تایم شلوغی بپرس 

سایت دیوار هم ببین فقط مراقب باش کلاه سرت نزارن

ببین کانال های دانشگاهی هم بعضی میزارن اونجا هم می تونی عضو بشی بپرسی

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هزینه کتابها برام خیلییی سنگینه بنظرتون پی دی اف خوندن از روی تبلت سخته؟؟ برای درسها؟ و اینکه ...

گزینه ۲

کلا خوندن از رو سیستم سخته ولی تبلت باز قابل تحمل 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

آره والا ما خودمون به خودمون ظلم میکنیم الان این مشاور کنکوری که شما میگید آیا دولت براش نرخ تعیین کرده که الا باید انقد از بچه ها بگیری ؟

نه هموطن نه خودش این قیمت رو تعیین کرده ما مردم خودمون به خودمون رحم نمی‌کنیم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
میترسم اعتماد کنم نوتروفیل و سیب ترش معروف بودن ک گرونن💔

سیب ترش من گرفتم راضی نبودم سیب ترش رنگو لعابش عالیه اما مشاوراش عین ما بچه اند چیزی نمیدونن هرچی هم میدونن از تحقیقه 

اشتباه منو نکن

من چندسال پیش کنکوردادم مهم تست زدنه بقیه چیزاالکیه پولاتوبده کتاب تست ودرسایی که ضعیفی کلاس براهرچی بخوای فیلم ببینی نمیشه توتست قوی باشی حله

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
آره والا ما خودمون به خودمون ظلم میکنیم الان این مشاور کنکوری که شما میگید آیا دولت براش نرخ تعیین ک ...

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی ؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

شما اکر بخوای بخونی مشاور نیاز نداری خودت برنامه میچینی برنامه می‌ریزی میخونی این کارها بهانه است اگ ...

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی ؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

ببین من مشاور دارم

باید برای هر درس ۱ساعت و نیم بذاری هر روز هم همه تخصصی ها حدود یک ش

ساعت باشه

حتما هر روز زیست باید تو برنامت باشه چون زیست نیاز به مرور خیلییی زیاده داره حتی اگه ۱۰۰ دور بخونی صدمین بار یه نکته جدید از توش در میاد

ازمونم خیلی کمک میکنه 

ازمونای سالای قبل قلم چی و مازو حل کن خیلی بهتر از سوالای اموزشیه چون همشون نکته دارن

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت