2777
2789
من اون زمان فوتبال خیلیی دوست داشتم رئالی دو آتیشه تنها تفریحمم بود،بعد مامانم میگف انقد پای این م ...

دخترا همشون رونالدو فن به تکنیک بازیکن توجه نیکنن که اخه رونالدو هم بازیکنه مسی رو ببین حال کن دریبل می زنه میخوای خود کشی کنی اصن 

اخه رونالو چی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کار ایده خیلی خوبیه ولی میشه بگی دقیقا الان چیکار میکنی  من یکی تو مدرسمون باباش خیلی پولد ...

سال اخر مدرسه ازدواج کردم الانم خونه خودمم تصمیم اینه که کلاس هایی که دوست دارم ثبت نام کنم اگه سراغ ادامه تحصیل نرفتم برای اینه که مدرک دیگه تو این کشور از ارزش افتاده و به هیچ دردی نمیخوره جه لیسانسه هایی که الان متاسفانه رارنده اسنپ هیت واقعا حیف😔

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
سال اخر مدرسه ازدواج کردم الانم خونه خودمم تصمیم اینه که کلاس هایی که دوست دارم ثبت نام کنم اگه سراغ ...

واقعا کار درستی کردی از ارزوهای هرکس اینه که کارایی که دوست داره رو انجام بده 

خوش به حالت

دخترا همشون رونالدو فن به تکنیک بازیکن توجه نیکنن که اخه رونالدو هم بازیکنه مسی رو ببین حال کن دریبل ...

اون موقع جوون و جاهل بودم🤣🤣

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗