2777
2789
سلام دوستان.کلی وسایل فانتزی و لوازم التحریر و عروسک و کیف و ... با قیمت عالی و هدایا http://shiksara.esam.ir
دوستان نحوه خرید به دو صورته 1:در سایت ایسام عضو شوید و از اونجا برام پیام بدید و لیست کالاهاتون رو برام بفرستید و خرید کنید.دوستان سایت ایسام بعد از اینکه شما کالاتون رو تحویل گرفتید و راضی بودید پول به حساب من واریز میکنند 2:از طریق نی نی سایت لیست کالاهاتون رو بدید منم شماره کارت میدم و کالاها به شما ارسال میشود دوستان با هر روشی راحت هستید من در خدمتم شماره همراه من 09352973553
برای خرید های بالای 200000 هزار تومن ارسال رایگان.میتونید با دوستان یا خانواده یه خرید بالای 200000 هزار تومنی داشته باشید و بدون هیچ هزینه پستی کالا براتون ارسال میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خرید هر 10 کالا یک هدیه به همراه کالاهاتون ارسال میشه و برای مثال برای 20 کالا 2 تا هدیه و برای 30 کالا 3 تا هدیه فرستاده میشود میتونید کارنامه معاملات مرا هم در ایسام ببینید. یک کالا را کلیک کنید و در قسمت چپ بالا روی ss139006 کلیک کنید و کارنامه معاملات مرا که خریداران بعد از تحویل کالا نظر دادند را مشاهده فرمایید.سوالی هم بود من در خدمتم