2777
2789

؟؟

میدونم کتاب واسه پسرا نمیخونم

همیجوری سوال برام پیشومد ایا اینم مث ظاهر اخلاق و... جزو چیزا جذب کنندس؟

بعضی پسرا عاشق دخترای فرهیخته میشن بستگی داره ولی همیشه کتاب بخون برای خودت

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره 

خیلی از دختر و پسرا ، از اینکه طرف مقابلشون اهل مطالعه باشه ، خوششون میاد

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

اگ از کتابایی ک خونده یچیزی یادبگیره ک توی اخلاق و رفتارش تاثیر بزاره ، آره

اما کتاب خوندن ب تنهایی ن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

کتاب بخون برای خودت

نه پسرا🌷

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
بعضی پسرا عاشق دخترای فرهیخته میشن بستگی داره ولی همیشه کتاب بخون برای خودت

من ادم فررهیخته ای نیستم اخه خخخ خیلی دلقکم  ولی کتابم دوس دارم 

خواسم بدونم این در ظر کراشم چطور میتونه باشه

غیرمستقیم بله

کتاب خوب خوندن باعث میشه شما فکرت بهتر بشه، فکرت که بهتر شد رفتار و گفتارت بهتر میشه

البته کتاب خوب واقعا نه یه سری از این رمانای ابکی ایرانی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مهم نیست برا اونا جذاب باشه مهم اینه خودت با کتاب سطح دانایی میره بالا به نظر منم خیلی جذابه

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉