2777
2789
عنوان

ادای دین به مرتضی پاشایی عزیز

1837 بازدید | 44 پست
گاهی بعضی آدم ها راه صد شبه رو یک شبه میرن مثل مرتضی که این همه عشق توی دل مردم ریخت و رفت به نظرم هر کدوم ما که از آهنگ هاش لذت بردیم و می بریم با اینکه سخاوتمندانه قابل دانلود هست به احترامش بریم و محترمانه آلبوم هاشو خریداری کنیم لااقل ادای دین کردیم از شما خوبان ممنونم لطفا اطلاع رسانی کنید .
کجا نشان قدم ناتمام خواهد ماند !
با اجازه... مادر مرتضی پاشایی میگه نمیبخشم کسی که از پسرم حین درد کشیدن و جون دادن تو اتاق icu فیلم گرفته و پخش کرده. از شما دوست عزیز خواهش میکنم اگر مرتضی پاشایی رو دوست دارید و بهش به خاطر کارای قشنگش ارادت دارید ،اگر این کلیپ و عکسا به دست شما رسید هرگز نبینید و منتشر نکنید تا مادرش ناراحت نباشه و روح مرتضی پاشایی آرام باشه.به اندازه ارادتتون به مرتضی اونقد این متن رو کپی کنید و منتشر کنید تا کسی که در اون حالت از مرتضی فیلم و عکس گرفته خجالت بکشه. متن رو منتشر کنید..
بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
سلام دوستان. امشب بیاین برا تشکر از حس های خوبی که با اهنگاش به ما هدیه کرد همگی برا مرتضای عزیزمون نماز شب اول قبر بخونیم: دو رکعت نماز مابین نماز مغرب و عشا:در رکعت اول یک حمد و یک آیت الکرسی و در رکعت دوم یک حمد و ده تا سوره قدر.
جایی که راه نیست .....خدا راه می گشایید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقی فکر کنید اخه خریدن البوم هاش چه فایده ای توی اون دنیا براش داره؟؟؟ خواهشا کمی فکر کنید ... بهترین کار اینه که اولا امشب واسش نماز وحشت بخونیم و هر کی واقعا دوستش داره واسش فاتحه و قران هدیه بفرسته
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
2805
خرید آلبوم خواننده ها کار کاملا درستیه ولی نه تنها برای مرتضی بلکه برای همه خواننده ها ....و مخصوصا خواننده های زنده ...روحش شاد ولی باید قبل از مرگش آلبومش رو میخریدن...نوشدارو بعد از مرگ سهراب
کافه کتابhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27714 معرفی کتاب http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=818361&PageNumber=1
به گزارش خبرنگار اعزامی تی وی پلاس مراسم خاکسپاری خواننده جوان پاپ ایران، مرتضی پاشایی به دلیل ازدحام جمعیت برگزار نشد. امروز یکشنبه 25 آبان 1393 قرار بود پیکر مرتضی پاشایی از تالار وحدت تشییع و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شود که به دلیل حجم بالای جمعیت و ازدحام بیش از حد که از اقصی نقاط کشور برای شرکت در این مراسم حضور پیدا کرده بودند، این مراسم ناتمام ماند و قرار شد مراسم خاکسپاری در روز دیگری با تدابیر بیشتری انجام می شود. اخبار بعدی این مراسم لحظه به لحظه در اختیار طرفداران و دوستداران مرتضی پاشایی از طریق تی وی پلاس قرار خواهد گرفت.
یه زمانی نه چادری بودن متانت بود و نه بی حجابی هرزگی...
به گزارش خبرنگار ایرنا، پیکر مرحوم پاشایی خواننده پاپ کشور صبح امروز با حضور گسترده و چشمگیر مردم هنر دوست و طرفدارانش پس از تشییع از تالار وحدت به بهشت زهرا (س) منتقل شد. براساس این گزارش،ازدحام بیش از حد جمعیت در قطعه هنرمندان از برگزاری انجام آیین خاکسپاری مرتضی پاشایی جلوگیری و درخواست های مکرر پدر مرحوم پاشایی از حاضرین برای همکاری آنان جهت انجام مراسم خاکسپاری هیچ اثری نداشت.
این مردم کاری جز آزار و اذیت ندارن ... اون از ازدحام جلوی بیمارستان که دکترها نتونستن برسن به بیمارستان و اون همه ازدحام سرو صدا که باعث آزار بیماران شدند ، اونم از اون فیلم و عکس که مردم میدیدن فیلماشو و share میکردن و از هم میپرسیدن دیدین و اینم الان!!!
2810