2777
2789

دکتر بهم گفت تشنج مدلهای مختلف داره گاهی لزرش دست و پا میتونه تشنج خفیف باشه شایدم نه گفت از لحطه لرزیدنش فیلم بگیر 

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندماهه؟

یادم نیست حقیقتش. شاید 4 یا 5 ماهگی متوجه شدم. پسرم توی خواب یهو پاش میلرزید. حتی به شوهرمم نشون دادم اون موقع. بعد که بردم دکتر گفت طبیعیه و موردی نیست. اینو که گفت دیگه دقت نکردم تا چند ماهگی براش مونده. الان 3 سال و 4 ماهشه و خداروشکر مشکلی نداره. 

آروم میشه

گاهی تشنج به صورت ریتمیک لرزش یکی از اندامها به وجود میاد، پرش یک دفعه ای یکی از اعضای بدن، لرزش.... ولی من تاجایی که یادمه دکتر میگفت اگر با گرفتن آروم نشه تشنج هست غیر این میشه تیک عصبی واینجور چیزها

انشاالله که چیزی نباشه.دعاکن.میترسم

اگه آروم میشه که چیزی نیست انشأالله

چون تشنج ادامه داره با گرفتنش آروم نمیشه

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.