2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست
Khatere پست ها : 283عضویت:1390/5/4 1393/6/12 - 10:48 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [ارسال ایمیل] سلام وقت شما بخیر. خانومی یه سوال .. یه سری از ذوستان عکس گذاشتن که خیلی بی ربط به موضوعه و کلی هم رای و لایک گرفتن.!!!! تکلیف چیه ؟ انتخاب عکس برتر به عهده کیه؟ داوری با لایک بی ربط بعضی از عکسا توسط کاربرا؟؟ اگه قرار به هر عکسی باشه منم دخترم عکسای خیلی قشنگترم داره اما من عکس مرتبط رو ارسال کردم
مهرناز 67 پست ها : 1938عضویت:1393/3/4 1393/6/13 - 1:35 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] من نمیفهمم واقعا این مسابقه جدیده اونوقت بعضی از عکسا چندصد بازدید و لایک داشته که مربوط به ماههای قبل میشه...اینو چه کارش میکنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی می شه لطفا پاسخگوی تاپیکتون باشین؟؟ در ضمن لطفا عکس دخترم رو از تو مسابقه و کلا قسمت عکسها بردارید. از شرکت در مسابقه انصراف می دم به دلیل عدم رعایت مقررات ذکر شده برای مسابقه چه از طرف کاربران و چه از طرف مسئولین سایت. خواهشمندم زودتر رسیدگی کنید.
سلام مجدد خانم های عزیز کاربر خوابهای طلایی یک مشک فنی پیش اومده به محض اینکه برطرف بشه من متن شما رو تغییر می دم. قابل توجه کاربران عزیز عکسهایی که ارتباطی با موضوع مسابقه ندارند در مسابقه شرکت داده نمی شوند.
مهرناز 67 پست ها : 1938عضویت:1393/3/4 1393/6/13 - 1:35 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] من نمیفهمم واقعا این مسابقه جدیده اونوقت بعضی از عکسا چندصد بازدید و لایک داشته که مربوط به ماههای قبل میشه...اینو چه کارش میکنین؟ -------------------------- تابستانی کودکانه یک قسمت جدید در بخش عکس محسوب میشه. و هیچ عکسی هرچند تکراری هم که باشد با تعداد لایکهای قبلی وارد این قسمت نمی شود. لایک هر قسمت مجزا و مختص به بخش خودش است
کاربر رنگین کمان من دقیقا متوجه سوال شما نشدم . لطف واضح تر بیان کنید تا به مشکلتون رسیدگی کنم.
جودیآنلاین پست ها : 236 عضویت:1391/5/25 سلام ممنون از اینکه پاسخ دادید یه سوال دیگه اینکه من بانی اسپرت میشناسم اما بن خرید بانی مانی نمی دونم چیه میشه توضیح بدین لطفا ---------------- فروشگاه بانی اسپرت 4 عدد بن خرید هر کدام به ارزش یکصد هزار تومان مخصوص خرید از فروشگاه بانی اسپرت را ارائه می دهد. اسم این بن ها بانی مانی هستند.
کاربر کاملیای عزیز عکسهایی که در قسمت تابستانی کودکانه قرار گرفته اند مدنظر ما هستند. کاربران فقط در این قسمت نمی توانند بیش تر از یک بار عکس ارسال کنند. هیچ یک از عکسهای این قسمت تکراری نیستند. ما با سایر عکسها در قسمتهای دیگر کاری نداریم.
قابل توجه کاربران عزیز عکسهایی که ارتباطی با موضوع مسابقه ندارند در مسابقه شرکت داده نمی شوند.
چرا خانوم تهرانی عکس دختر من نمایش داده نمیشه تو این قسمت؟ این عکس دخترمه http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090413364629392 اما تو قسمت تابستانی کودکانه را که باز میکنیم این عکس نیست. نگاه کنید http://photo.ninisite.com/Cats/cat-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C_%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%87_-155-1.html
اخه دختر دیدید اینقدر خوردنی باشه؟ http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=74554
مامان رومیناکوچولو پست ها : 636 حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام.پس این گزینه ارسال عکس کجاست؟ من چه جوری باید ارسال کنم ______________ کاربر عزیز چنانچه موفق به ارسال عکس نشدید ، عکس خود را به آدرس parviz@gmail .com ارسال فرمایید
2810