2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارانه هزار بار لایکککککککککککککککککککککککککک
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
شاید برداشت شما این باشه. هرکس نظرش محترمه. منه مادر ذوق میکنم عکس بچه مو به تعداد افراد بیشتری نشون بدم و همچنین حتی اگر جایزه ش ارزش مادی زیادی نداشته باشه اما به عشق بچه م یه مسابقه شرکت میکنم و جایزشو هم با کلی ذوق به بچه ی عزیزم هدیه میدم.
2805
بعدشم دوستای گلم تبلیغات ممکنه مخرب هم باشه مثل همین اسمسهای تبلیغی که آدمو کلافه می کنن.توی علم بازاریابی و مقوله تبلیغ کاملا به این موضوع مخرب بودن و اجتناب ازش پرداخته می شه.
من که نه به کسی توهین کردم نه حس حقارت داشتم بخاطر لایک جمع کردنم بنابراین جایزه ام که هم حاصل تلاش خودم بوده و هم لطف دوستان و هم عکس خوردنیه جیگرم نوش جونم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مربا ول کن حالا که اسم جایزه اومده همه داغ کردن
دختر بزرگم میگفت مامان دستمال مرطوب به چه درد میخوره بذار 4 تای دوم بشه اما من برام فرقی نداشت فقط دوست داشتم اول بشه جایزش هم مهم نبود با اجازه نفر اول
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
کاربران عزیزی که برنده مسابقه تابستانی کودکانه هستند شماره تماسهای خود را به آدرس parviz@gmail.com ارسال کنند تا در اسرع وقت باهاشون تماس گرفته شود
2810