2777
2789
عنوان

مسابقه عکس (یک روز تابستانی و کوچولوی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 15807 بازدید | 348 پست
نفس برو پست زیبا کده رو ببین من میرم سراغ بهداد نظرتم بوگو اونجا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشید بچه ها... در مورد مسابقات بعدی، خانم تهرانی لطفا کلا تبلیغات رو ممنوع کنین،ببینین الان بیشتر بچه هایی که برنده شدن به علت فعالیت های مامانا بوده نه عکس خودشون(منم یکی از مامانا) به نظرم حتی توی امضا هم نباید چیزی نوشته بشه،بلکه عکسا روی همون صفحه نی نی سایت بیاد و هرکسی خواست رای بده، لطفا گروه سنی رو هم حتما لحاظ کنین چون خیلی مشخصه که جذابیت یه کودک یک ساله خیلی بیشتر از نوزاد یک ماهه هست.
انقدر بچه ها رو دوست داشتم بالاخره فروشگاه لباس کودک زدم🤩lupilu_happy
2805
برای من واقعا عجیبه داستان این مسابقه! مسابقه عکس تابستان کودکانه یعنی عکسی که توش تابلوترین چیز تابستون کودکانه باشه!!! نه زیبایی بچه!! نه حرفه ای بودن عکس!! مثلا عکس آماتوری که بچه نشسته وسط آب داره کیف می کنه (اسم بچه یادم نیست.) یکی از مصادیق بارزش هست. من بیشتر از مامانهایی که برای بچه شون رای جمع کردن، از کار کاربرانی که با دیدن این تاپیکهای "به بچه من رای بدین" رفتن رای دادن بدون مقایسه با دیگر عکسها متعجبم. کلا این یه نمونه از کل جامعه ماست که چقدر خوب!!! رای میدیم!!!!
سلام خسته نباشید

من هم توی مسابقه شرکت نکردم ..ولی همه نی نی های خوشگل مسابقه رو دیدم و از دیدن روی ماهشون لذت بردم ..همه نی نی ها رو هم لایکیدم .. چه اونایی که تبلیغ کردن و چه اونایی که اصلا تبلیغ نکردن ! چون همه نی نی ها بی نهایت ناز و دوست داشتنی هستن
سلام درسته تبلیغات بقیه رو اذیت میکنه اما تاپیک جدا زدن فکر نمی کنم کسی رو اذیت کنه چون ما بقیه رو مجبور نکردیم بیان تو تاپیکمون همونطور که تو سایت رفتن به تاپیک خیانت، دعا، فروش لباس دست هزار و .... رفت و آمد اختیاره ورود به تاپیک لایک هم اختیاریه و نباید بقیه هی بیان بگن بهمون بر میخوره! خب دوست ندارید نیایید توو خداییش این سری بچه ها تاپیکاشونو مشخص ثبت می کردن که لایک میخان و واضح بود عنوانش! مسابقات اینجوری هم درسته که همه بچه ها زیبا و معصوم هستن اما خب اینجور مسابقات عاشق بچه های ما نیست که برگزار میشه هدف آشنایی بقیه با سایت برگزار کننده است که میخاد از طریق تبلیغات اعضاش بازدیدشو ببره بالا!!!!!!!!!!!!!! لذا دوستانی که شرکت نکردن اینقد هی مارو محکوم نکنن این مسابقه و حتی بقیه مسابقات کاستی هایی دارن و خود مدیر سایت هم با تبلیغات مشکلی نداره از خونه گرفته تا لباس زیر و تا لایکای ما....بنابراین خواهشا بقیه نشید دایه دلسوز تر از مادر....خوشتون به تاپیکی نمیاد نرید تووش و تمام! خود من بدم از تاپیکای خیانت میاد و نمیرم توش و برا صاحبشم احترام قائلم!!!!!!!!!! دیگه این همه کش دادن موضوع چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب باید هم به مامانای پرشور نینی سایت که ما باشیم جایزه داد همه جای دنیا تبلیغات حرف اولو میزنه نمیخاستم اینارو بنویسم اما از بس بخاطر هیچ تو تاپیکای اعتراض به مسابقه هی تحقیرمون کردن اینارو نوشتم هرچند الان خیلیا از من متنفر میشن اما خب حرف حق رو باید گفت.... باتشکر از همه کسایی که ما رو لایک کردن هرکی موافق منه لایکککککککککککککککککک
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
نازگل جان در مورد زیباییه بچه حق رو به شما میدم اما در مورد عکاس حرفه ای خوب مسابقه عکسه وباید زیبایی عکس در نظر گرفته بشه عکس گرفتن از بچه ها کار ساده ای نیست باید تو کوتاه ترین زمان وسخت ترین شرایط بتونی بهترین عکس رو بگیری اگر غیر از این باشه که دیگه مسابقه عکس نیست مسابقه روپاییه ولی مهمتر از همه اینها ، جدای از زیباییه کودک و حرفه ای بودن عکس ، عکس باید به دل بشینه
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
هرکس یه سلیقه ای داره و طبق سلیقه اش رای میده نمیشه که به همه دیکته کرد طبق این معیار باید رای بدی
اگه تبلیغات بد بود الان تو تموم دنیا جرم محسوب میشد تبلیغ رو تو هرجا دیدید(چه امضا ،چه تاپیک،..) توش نرید خوب وقتی تبلیغ دیده میشه حکم نیومده که الا وبلا برید توش ولایک بدید بعدشم اگه تبلیغ بعضی از دوستان نبود من خودم اصلا خبردار نمیشدم که همچین مسابقه ای هست که توش شرکت کنم .میرفتم تو یه تاپیکو میومدم بیرون از همه جا بی خبر .خوب بقیه هم مثل من تازه به قول خودتون مگه جایزش چی هست که انقد قوانین سفت وسخت براش میزارین
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
2810