2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 947 پست
ممنونم. بنظرتون این علاقه به جایی میرسه،؟؟ خیلی سردرگمم. اصلا نمیدونم راه درست چیه.

عزیزم 

با توجه به عدم تعادل این شخص و اخلاق و منشی که ازت سراغ دارم این رابطه رو توصیه نمیکنم.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در مورد ماه تولد منو همسرمم میشه بگید لطفا؟ خودم ۱۲ دی، همسرم یکم آذر

اول اینکه بهت بگم تو با یک مرد معمولی طرف نیستی،شوهرت فهم خاصی داره و آدم خاصی هم هست،از طرز فکر و اعتقاد گرفته تا اخلاق و جهانبینی و حتی احساس! به هیچ عنوان آدم عادیی نیست و توقع یک مرد عادیو هم نداشته باش.

درباره ی خودت هم اینکه تو زن دانایی هستی و بر عکس شوهرت حافظه ی نسبتا خوبی داری ، صبور هستی اما از لحاظ روحی ضعیفی.

همسرت از طرفی دوستت داره و از طرفی هم نسبت بهت حس دلسوزی و مهربونی داره،اون قلبِ ارزشمندی داره !

تو هم بهش کشش داری و گاهی ازش حرف شنوی داری اما در کل ممکنه دقیقا باب میل و طبعت رفتار نکنه،تو عاشقش نیستی،اون دچار نوعی عدم تعادل هست و احساسات یا خلق و خو یا حتی اعمالش ممکنه دستخوش تغییرات باشن.

اون یک نفر هست اما در حقیقت،دوتا خُلق مجزا داره و دوتا آدمِ مختلفه.

در حال آشنایی هستیم غریبخ ست

این بیشتر یک رابطه ی رفاقتی میشه،درک یا تفاهم وجود داره اما نمیشه گفت که حتما عشقی هست،البته گاهی دوستی ها ارزشمند تر هستن اما حتما بررسی کن که از لحاظ مالی یا کاری موفق باشه،اون منعطف تر از تو هست و دوستت داره،اگر بخواید مشکلات کمی داشته باشید بهتره هر دو از هم چیزهایی یاد بگیرید،مثلا اون از تو صبر و دقت رو یاد بگیره و تو از اون مهربونی و بخشش رو

این بیشتر یک رابطه ی رفاقتی میشه،درک یا تفاهم وجود داره اما نمیشه گفت که حتما عشقی هست،البته گاهی دو ...

اخه تازه دوماه آشنا شدیم

اون خیلی ابراز احساسات میکنه و مهربونه ولی من بهش میگم باید اول بشناسمت بعد حسمو میگم ولی خب خوشم میاد ازش

وضع مالیش خوبه داره بهترش هم میکنه پسر زرنگیه

آخر رابطه امون به نظرت به ازدواج ختم میشه یعنی بیاد جلو؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
اخه تازه دوماه آشنا شدیم اون خیلی ابراز احساسات میکنه و مهربونه ولی من بهش میگم باید اول بشناسمت بع ...

بله دوستت داره،احتمالش خیلی زیاد هست!

اون کلا تو ابراز احساس موفق تر از تو هست اما وقتی پای صبر و ثبات میرسه تو عالی تری و اون نا پایدار تر،باز هم نمیشه گفت که آدم بدی هست،چون نسبت به تو حس قویی داره

بله دوستت داره،احتمالش خیلی زیاد هست! اون کلا تو ابراز احساس موفق تر از تو هست اما وقتی پای صبر و ث ...

افرین همیشه عالی نصحیتم کردی و حرفاتو درسته

من صبورم اون توی احساسات خوبه

من ترس از خیانت و ترس از این دارم خانواده ها قبول نکنن

توی این دو مورد در آینده مشکلی نداریم؟

اخه برای یکی یه بار گفتی خیانت میکنه و درست بود

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم