2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 943 پست
ممنون  امیدوارم این حس یا هر چیزی که بهت القا میشه اذیتت نکنه  گفته هاتو قبول دارم  ...

منظوره منم از بگیره .... جای خالی باید پر میشد منظورم ازدواج و گرفتن نبود 😄

اون اینقدر با اعتماد به نفس شیطونی میکنه که شاید تورو یه روزی  قانع کنه که حق داشته 😊

اما توی تو براش چیزی هست که ممکنه تو بقیه نباشه و اون جنمته.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
 منظوره منم از بگیره .... جای خالی باید پر میشد منظورم ازدواج و گرفتن نبود 😄 اون اینقدر با اع ...

پس حسم درسته! 

درست میگی خیلی زرنگه دلم میخواست میتونستم مچشو بگیرم 

اون خوب میدونه میتونم نابودش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظوره منم از بگیره .... جای خالی باید پر میشد منظورم ازدواج و گرفتن نبود 😄 اون اینقدر با اع ...

ببین دلم میخواد بدونم رابطه ج هم هست؟ یا نه؟ 

نمیدونم جواب رو چه جوری و از کجا میاری 

ولی رک جوابم بده بدون پرده 

ببین دلم میخواد بدونم رابطه ج هم هست؟ یا نه؟  نمیدونم جواب رو چه جوری و از کجا میاری  ول ...

آره ج هست اتفاقا اما چون دنبال درده سر نیست زیرکانه عمل میکنه مهم اینه که اگر فرصت مناسبی براش پیش بیاد لذت بردن از عمر و زندگی رو حق خودش میدونه

ببین دلم میخواد بدونم رابطه ج هم هست؟ یا نه؟  نمیدونم جواب رو چه جوری و از کجا میاری  ول ...

مثلا ممکنه بره به یه زنی که ده سال پیش میشناخته و آشناست و میدونه درده سری براش نداره پیشنهاد بده 

ببین میخوام بگم وفادار نیست متوجهی؟

آره ج هست اتفاقا اما چون دنبال درده سر نیست زیرکانه عمل میکنه مهم اینه که اگر فرصت مناسبی براش پیش ب ...

چقدر جالب

تو از کجا اینا رو میفهمی؟ 

میتونی آینده رو ببینی؟

خیلی راه ها رو دنبال میکنم برای گیر انداختنش ولی زرنگه 

یه نقطه یه چیزی که کمکم کنه رو میتونی بگی موفق بشم

آیندتونو خداوند میدونه و خودتون میسازید من فقط تو رابطه هاتون ممکنه کمک کننده باشم.

خوب من با شوهرم یه مدت قهر بودم . خیلی وقت نیس 

اشتی کردیم . حالا باهم خیلی جرو بحثمون میشه سر چیزای

الکی هم ‌هس. حالا من چیکار کنم ؟؟؟

تو زنه جدی  قوی فعال و خوش شانسی هستی عوضش شوهرت حسابی ضعیفه... اونجوری که میخوای ازش مردونگی ...

من متولد دی هستم میشه منم بگی لطفا

اینجاجاییه که آدمهای مختلفی ازهرقشروفرهنگ باعقایدمختلف هستن...درکنار کاربرهای خوب وباشعور متأسفانه ی عده هم هستن خیلی بددهن وبی ادبن جواب اینجور آدمارو نمیدم نه بخاطراینکه جوابی ندارم چون اینجور آدمهارو درحدی نمیبینم که وقتمو بذارم براشون و باهاشون بحث کنم،و کلا دلم نمیخواد  خواسته یاناخواسته چیزی بگم که دلشون بشکنه...  ترجیح میدم سکوت کنم و رد شم.            آرامشم ازهمه چی برام مهم تره..

سلام عزیزم من یه از ی اقا خوشم اومده ک بالای ۱۰سال ازم بزرگتره.من دوسش دارم اونم منو میشناسع ولی نمیدونم ازم خوشش میاد یا ن میشه کمک کنی لطفا

من فروردین اون دی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻