2777
2789
عنوان

کیانینی نارس داشتن بیان

36 بازدید | 10 پست

چیکارکردین نینی زودوزن گرفت؟واینکه من همش شیرم داره میریزه یکیشومیخوره سبک میشه اون یکی سینم میریزه چیکارکنم ؟یعنی سیرنمیشه ؟کمکم کنید.نینی هم جیش میکنه هم پیپی 

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

بعددکترشیرخشک کمکی نوشته.یعنی بهش بدم درصورتی ک خودم شیرم زیاده ؟گفته روزی سه باربهش بده 

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شير خشك پري نان داديم.

سه ماه از خونه تكون نخوردن!

هيچ رفت و امدي نداشتن و روي دستشون بچه رو بررگ كردن

دائم چك ميشد

الان ده كيلو هم از هم سناش بيشتره!! بهش رژيم دادن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
اون یکی رو بدوش تا خشک نشه، با قاشق بهش بده

اگه نخوردچی ؟

شير خشك پري نان داديم. سه ماه از خونه تكون نخوردن! هيچ رفت و امدي نداشتن و روي دستشون بچه رو بررگ ...

میشه کمکم کنید؟دکترگفت شیرخشک هامارکشون فرق نداره مهمه ک مخصوص نوزادان نارس باشه.بچتون دختره یاپسر؟

میشه کمکم کنید؟دکترگفت شیرخشک هامارکشون فرق نداره مهمه ک مخصوص نوزادان نارس باشه.بچتون دختره یاپسر؟

بچه ابجی منم وزنش کم بود دکتر بهش داده بود یه مدت بعد دیگه نداد و وزنش خوب شد 

اونم مخصوص نوزادان نارس بود اگه لازم داره بهش بده

با هم مهربان باشیم ♥️

شيرخشك بايد پري باشه حالا هر ماركي..

بچه خواهرمه ..دختره..

بايد ختما زير نظر متخصص خوب باشي

اصلا حرف هيچكس رو گوش نده..

سرخود هيچكاري نكن فقط با مشورت دكترش..

رفت و امد ت رو كم كن هم حرفي نزنن كه ناراخت شي هم بچه مريض نشه و هي بهش دست نزنن نظر بدن

الان پهلوانيه براي خواش

اما بچه بكي ديگه از اقوام اصلا رعايت نميكردد،پر جمعيت بودن هزكس ي نظري ميداد و يكاري ميكرد روي بچه..،همض مسافرت و مهموني بچه اش هزاربار بستيري شد از سرماخوردگي تا انفولانزا و همه ويروسارو به اين دادن..اندازه عروسكه الان خداشاهده!! اصلا رشد نكرده..

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
شيرخشك بايد پري باشه حالا هر ماركي.. بچه خواهرمه ..دختره.. بايد ختما زير نظر متخصص خوب باشي اصلا ...

نه من رفت وآمدی ندارم .جایی هم نمیرم .روزی سه بارشیرخشک کافیه ؟چون شیرخودم خوبه

نه من رفت وآمدی ندارم .جایی هم نمیرم .روزی سه بارشیرخشک کافیه ؟چون شیرخودم خوبه

اول شير خودتو بده، بعد شيرخشك رو..

شيرت زياد بودنش مهم نيست بايد قوي باشع

معمولا بچه هاي نارس شيرخشك ميدت تا زودتر وزن دلخواع برسه