نافش هنوزنیفتاده .۳۳هفته است ونارسه میشه بخاطرنارسیش باشه؟
سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
میدونی وقتی تو مراحل بارداری یا نوزادی مشکلی پیش بیاد همه مادر رو مقصر میدونن و کلا اعتماد شونو از دست میدن و به خودشون اجازه میدن از همه چی ایراد بگیرن و تو همه چی دخالت کنن. حتی افتادن ناف بچه. چون معتقدن مادره چیزی بلد نیس.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یچه مهم سلامتیشه... دور از جون اونایی ک بچه فلج یا نقص عضو یا از اول با بیماری 6ای نادر و وحشتناک دارن چی... حالا بچه ی کم لاغرنر یا ی کم کوتاه تر.. چ اهمیتی داره واقعا.. منم خودم گاهی حساس میشم باز ب این جیزا فک میکنم میگم فقط سلامتی
میدونی وقتی تو مراحل بارداری یا نوزادی مشکلی پیش بیاد همه مادر رو مقصر میدونن و کلا اعتماد شونو از د ...
خیلی خسته ام خیلی .خودم سزارینی ام .بچم اول ده روزان ای سی یو بود.الانم زردی گرفته بازبیتریه .بزوربیدارمیشه واسه شیر.سه ساعت بایدبشینم بالاسرش شیربخوره دیگه اعصابم ریخته بهم
سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌
بچه من۳۹۰۰ دنیا اومد همه میگفتن وای چه ریزه . تو عکساش بزرگتر بود
پسرمن الان ۱۷۰۰هست 😔😭
یچه مهم سلامتیشه... دور از جون اونایی ک بچه فلج یا نقص عضو یا از اول با بیماری 6ای نادر و وحشتناک دا ...
واقعادرسته
خب عزیزم 5..6هفته زودتر اومده دیگه... هکین6هفته رد از شیرت بخوره همونقد وزن میگیره ک تو شکمت میگرفت
چی بگم والا