2777
2789

یادش بخیر دبیرستان چقد اسکل بودیم میومدیم از دوست پسرامون جای هم تعریف میکردیم ولی عزیزم تجربه من اینه میدونم تو عاقلی ولی دخترا زود وابسته میشن و خیلی از پسرا هدفشون از دوستی رابطه هستش ببینن بهشون پا نمیدی یا کات میکنن یا اگه خانواده دار باشن میان خواستگاری در کل وسط اونی که ضربه میخوره دختره دیگه خود داتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا من همش 16 سالمه اگ اونم قصده ازدواج داشته باشه من قبول نمیکنم 

آها پس

دیگه پس تصمیم با خودته چون مطمئنم خودت بهتر از همه می‌دونی چه عواقب بدی  و خوبی ممکنه یک رابطه داشته باشه

ولی شما رو نمی‌دونم اما من خودم اگه یکی  شبانه روز فکرم درگیرش باشه، دوستش هم که نداشته باشم وابسته اش می‌شم و اگه قرار باشه جداشم، ضربه‌ی احساسی می‌خورم

والا من خیلی از تو بزرگترم ولی تازه معنی رل رو بلد شدم  دختر جان بیا برو درست رو بخون اینکارا ...

به گوشیم چیکار داری اخه   

من بیرون ک میرم رو ب رو خونمون یه پارکه همیشه با اکیپشون اونجان 

گوشیم بی گناهه   

16

نه نمیخواد از الان خودتو درگیر این روابط سمی و پوچ کنی

وقتت بذار برای درسات و آینده ات به جایی برسی

اون موقع پسرا برات صف میکشن و تو انتخاب میکنی

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
به گوشیم چیکار داری اخه     من بیرون ک میرم رو ب رو خونمون یه پارکه همیشه با اکیپشون اون ...

گوشی رو میشکستم که نتونی رل مل بزنی 

بیا برو درس بخون اکه پسری هم اومد طرفت با سنگ بزنش 😀 خواهرانه میگم بهت تو هم جای دختر خواهرم،، پسرا خدایی نکرده ازت سوءاستفاده میکنن . کم سن و سالی و بهت غلبه میکنن . دیگه خودت منظورم بهتر میفهمی 

خوب کردی مشورت میکنی ،، از من میشنوی نکن دختر گل