2777
2789
عنوان

خبر داغ: کاربر مزاحم شبانه نی نی سایت دستگیر شد.

| مشاهده متن کامل بحث + 34004 بازدید | 337 پست
ﺧﻼﻓﻜﺎﺭ اﻳﻨﺘﺮﻧﺘﻲ............ﻳﻪ ﺟﻮﻭﻥ 21 ﺳﺎﻟﻪ? ??????
ﻣﺮﺩﻡ اﺯ ﺑﻴﻜﺎﺭﻱ ﻣﻴﺮﻥ ﻣﻴﺸﻦ ﻣﺰاﺣﻢ اﻳﻨﺘﺮﻧﺘﻲ.
ﻭاﻻ
زمانی می رسد که تمام عاشقانه هایم برای تو به یک کلمه تبدیل می شود.........گوربابات......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای زاهد یه کاربر تو اکثر تاپیکها یه متن ثابت رو فرستاده مشکوک میزنه لطفا یه پیگیری کنین

معصوم بارانی..
1392/7/9 6:24 ب.ظ

آره.آیلین خانوم...هی نامرد دیدی پیدات کردم.فکر کردی میتونی در بری؟ خوبییییییی؟من ایمیلتو خوندم ولی نمیتونم بهت میل بزنم
آیلین جان.من خودم شیش یا هفت تا دعا ازش گرفتم که برام خواستگار اومد,یعنی پنج ماه نشد.دستش خیلی سبزه برای کار خیر,اول درکتاب باز میکنه و بعد میگه که باید چکار کنی,اینجا شماره شو میذارم زنگ بزن,ضرری که نداره,برای هر مشکلی که داشته باشی در کتاب باز میکنه و هر گره ای تو زندگیت باشه یا مسئله ای پنهونی همرو میگه ,همه میشناسنش,از هرجا بهش زنگ میزنن,اصلا وقتی بهش زنگ میزنی آرامش میگیری, اگه بگه کاری میکنم خیالت راحت باشه
منو اد کنم تا بتونم بهت ایمیل بزنم,خدا خیلی بزرگه,اگه چشماتو بیشتر باز کنی بهتر میبینیش شماره اش 9136396306
اگه کاری داشتی بهم ایمیل بزن

روی کاربریش کلیک میزنم باز نمیشه میاد صفحه اصلی نینی سایت
از دانشگاه که اخراج شده...سر کارم که نمیرفته دستش تو جیب باباش بوده میومده نینی سایت و زیرو رو میکرده خاک بر سر...بزنم لهش کنم
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
یه شب یادمه میومد تاپیک میزاشت بعضی از خانوما میرفتن تو تاپیکش بهش فحش میدادن اونم بدتر لج میکرد هی تاپیک میزد و پیشنهادای زشت میداد و بعضی از خانوما از رو نمیرفتن هی براش پست میزاشتن که برو به مادر خودت یا خواهرت این پیشنهاد بده . یکی نیست بهشون بگه شما که دارین میبینین این چه آدم عوضیه چرا باهاش بحث میکنین که اونم خوشش بیاد ادامه بده بنظرم وقتی یکی میاد مزاحم میشه اوناییکه که میرن باهاش بحث میکنن هم باید قطع دسترسی بشن
خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
این کاربر که نسیم نوشته تو تاپیک خواهر منم پست گذاشته بی تربیوت
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
عجب بگیر بگیری شد اوه اوه امشب همه مشکوک شدن دایی تاچیکو بفرست رو هوا که الان گیس و گیس کشی میشه
تاپیک لباسای خوشگل بچگونه من                              http://www.ninisite.com/discussion/topic/1361928/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%87-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AC%D9%85%D9%84-%D8%A8%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87?postId=43669745
2810