2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست
حیف نیس امضای من بره اخه بشه ها
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتشک
شوهر نازی داشتم..................
خوب نگهش نداشتم....................
شغال اومد بردتش...............
یه جا نشست خوردتش......

حالا همه با هم.................

دمش گرم ......دمش گرم ( البته من مجرد بیدم ) [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]

2805
سلام اقای زاهد خسته نباشید منم میخوام نام کاربریم رو تغییر بدم هرچند بار ازتون درخواست کردم وعوضش نکردید منظور اونی هست که همون بالا کادر نوشته نام کاربری که فقط خودم میبینم ودیگه دوستان ئیگه نمیبینند منظورم اونه
خدایا دوستت دارم
سلام اقای زاهد خسته نباشید منم میخوام نام کاربریم رو تغییر بدم هرچند بار ازتون درخواست کردم وعوضش نکردید منظور اونی هست که همون بالا کادر نوشته نام کاربری که فقط خودم میبینم ودیگه دوستان ئیگه نمیبینند منظورم اونه
خدایا دوستت دارم
سودی .... آخهههههههههه ووووو الان براتلواشک میشم
یه جا نشست خوردتش......

دمش گرم ......دمش گرم ( البته من مجرد بیدم ) [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]

اتشک کجااااااااا من تازه عمو رو پیدا کردم..... من هیجا نمیام
یه جا نشست خوردتش......

سارا خخخخخخخخخخخخخ
یه جا نشست خوردتش......

یه جا نشست خوردتش......

2810