2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امضا باشه خوبه،اما طولانى و با شکلکهاى بزرگ نباشه،کلاً جالبه،به شرط کوتاه بودنش.

اسمش امضاست دیگه،نه قصه....

امضا باید یه چیز کوچولو موچولوى قشنگ باشه که حالات آدما رو نشون بده.

سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
2805
سلام آقای زاهد خسته نباشید میشه امضاها رو یه کای کنید که از شکلک های سایت دیگه هم بزاریم
امضاها خیییییییلی خوبه
***مطمئن باش ضرر نمیکنی خیییییییییییلی زیباست*** http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
امضای بعضی کاربران خیلی جالب بود من کلی چیز ازشون یاد گرفتم اگه باشه خوبه
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
من امضام ودوست دارم .امضای خیلی از کاربرها واقعا جالبه.حذفش نکنید لطفا.

البته میدونم خیلی زود نظر دادمااااااااااااااااااااااااااا
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...
امضا خوبه ! هر کسی که ناراحت میتونه قسمت مشاهده امضاهای بقیه رو غیر فعال کنه !!! وقتی امکان غیر فعال کردنشو گذاشتید دیگه این نظرسنجی برای چیه !
تَنهایـــے ام را تَرجیـــح میدهـَــم ؛ به تـَن هایـــے کِه روحِشــان با دیگـَــریست
سلام آقای زاهد...اول از همه خییییلییییییییییییییییییی ممنون از سایت خوبی که دارین من اینجا غریبم اما شبها وقتی میام تو سایت از تنهایی در میام خدا خیرتون بده امضا ها خیلی خوبن...حذفشون نکنین فقط تذکر بدین که کسی که امضاش تبلیغ و یا طولانی باشه کاربریش حذف میشه من که خیلی امضام رو دوست دارم
إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ......تنها تورا می پرستیم و تنها از تو یاری می جوییم.
سلام به نظرم تعداد کاراکترهای امضا محدود بشه و کم بشه خوبه عکس های حجیم و آزار دهنده تو امضا هم میتونه توسط خوده کاربرا گزارش داده بشه که نی نی یار ها حذفش کنن
لباس عروسمو (دانتل) با تور دانتلم گذاشتم واسه اجاره اینجا: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=837715
2810