2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد امضای کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 21911 بازدید | 629 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هییی وای من تو یه طرف عسیسم.. این همه آدم یه طرف دیگه

دیدی چطور با یه رای ناقابل مدیون این همه آدم شدم

آقای زاهد رای منو پس بده
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
با این رای گیری کاربر ها رو گول زدین متوجه جریانت نشدن فکر کردن فقط قراره متن امضا برداشته بشه همه زدن امضای کوتاه کسی تیکر رو جز امضا به حساب نیاورده همه تیکرشون به جونشون بنده کلا اونو جز موارد لازم میدونن
اخه اینجوری همه پرسی میکنن..!>؟؟؟؟
همه پرسی شما..! شامل گذینه های زیر بود
بمیر
بتمگر
و بشین بود
بفرما نداشت...!

بمیر 30 درصد

بتمرگ 40 درصد

بشین 50 درصد رای اورد

الان همه نشستن خوب خوشمزه شد؟...؟
...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
برای چی تیکرا رو حذف کردید؟واقعا کار مسخره و زشتی انجام دادی.اکثرا مخالف بودن ولی شما هر کاری خودتون دلتون خواست انجام دادید.زود تیکرا رو سرجاشون برگردونید
خدایا بابت داشتن دو تا دسته گل زیبا ازت ممنونم.محمدطاها و محمدسجادم عاشقتونم
من تیکرمو میخوام.یعنی چی.بابا ما با این تیکرا حساب روزای بارداریمونو داشتیم.بقول یکی از دوستان دلتون خوشه که اینجا سایت بارداری و بچه داریه.اونوقت موضوعاتی که به بارداری مربوط میشه رو برمیدارید.من از اولشم رای منفی دادم چون میدونستم اگه مثبت بدم اول همه تیکرا حذف میشه.
اگه راست میگید به وضعیت اسفبار سایت سروسامون بدید این تیکرا هیچ لطمه ای به سرعت نمیزدن.دروغگوها
خخخخخخخ راحله جون نمیدونی وقتی اومدم دیدم همه امضاها حذف شده قاط زدم.دلم میخواد رییس سایت دم دستم بود تیکه تیکش کنم.بی ادب
خوب حتما خوب بوده که ما امضا داشتیم دیگه. اینجوری خیلی خوب بود می دونستم روز و ماه و هفته تولد دخترمو. شما اگه خیلی دوست دارید به اعضای نی نی سایت لطف کنید جلوی تبلیغات رو بگیرید.
من تیکرمو می خوام لطفا
2810