2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
نینا جونم اگر حوصله کنی و تولد بگیری که خیلی خوبه
نمیدونم چرا بنظر من اولین تولد ها خیلی مهمه
مثلا کسی نمیگه تولد هفت سالگی یا ده سالگی یا نمیدونم پنج سالگیم
ولی اولین تولد ها مخصوصا اولین تولد بنظرم خیی مهمه
نمیدونم حالا اگر وقت کردی اماده بشین برای تولد که عالیه
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
گیلدا پسر من هم زیاد حرف نمیزنه شاید هفتاد تا کلمه بگه

سما دختر دایی من تو فیلم تولد دو سالگیش کلی جمله انگلیسی میگه من سی دی کردم بفرستم امریکا براشون کف کرده بودم
یادم میامد که بهش انلیسی یاد میدادم ولی این که تو دوسالگی اینا رو میگفت یادم نبود

خیلی خوبه که شاینا هم انقدر باهوشه ماشالا
نینی های الان همشون بد غذا و باهوشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیلدا جون من اروین رو 18 ماهگی از شیر گرفتم یه چیزایی از عطاری گرفتم زدم سر سینه ام 2 روز طول کشید و تمام

نار جون نگران نباش کم کم خوب میشه خودت چه جوری هستی؟ بچه ی دخترعموی من دختره، 7 ماه از اروین کوچکتره اما خیلی رو داره اروین ازش حساب میبره اما میذارم خودش از خودش دفاع کنه

اروین خیلی اجتماعیه زود با همه جور میشه البته یه جورایی هم ادم شناسه

چند روز قبل رفتیم 2 تایی بانک منتظر بودم نوبتم بشه......اروین داشت نون قندی می خورد.... یه خانمه خندیده بهش میگه بده من بخورم.... اخماشو کشیده تو هم اومده صندلیه اون طرفیه من چپ چپ نگاش میکنه

البته اروین هم توی جمع های بچه هاتارومه و گاهی حقشو میخورن
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
حرف زدن اروین خوبه همه چی میگه بزرگترین مشکل من غذاشه

اما انگلیسی باهاش کار نکردم چیزی بلد نیست فقط از اول به بستنی میگفت آیس

شما برای زبان چی کار می کنید؟..... کسی بی بی انیشتین داره؟.....خوبه؟
گیلدا منم هنوز از شیر نگرفتم و دلهره شو دارم،انشاله که مشکلی نداشته باشی خودت وسلامت باشی.

سمانه اونکه از عطاری گرفتی اسمش چی بود؟

ماشاله به شاینا و مامانش که اینقدر براش وقت گذاشته!من اصلا انگلیسی با ریحانه کار نکردم،ولی فارسیش خیلی عالیه نسبت به همسناش و حتی یکسال بزرگترا،کلا بچم استعدادش در حرف زدنه!امروز کلی بازی کرده اومده بهم میگه آری جون خسته شدم ،بستنی لواشکی برام میخری؟

سحر نازنین غذاش چطور شد؟وای که چقدر بدغذایی بچه ها رو اعصابه!خدارو شکر چشمش نزنم ریحانه از بروجرد که برگشتیم خوب شده،یعنی اونجا خوب بود و خوب مونده فعلا.

بچه ها این پوشک گرفتن برام یه معضل شده،ریحانه اصلا همکاری نمیکنه،بقیه هم فشار میارن
جیگر ریحانه ظریف و کوچولو با اون خنده اش

سحررررررر تو رو خدا راست میگی ؟؟؟
به ما خیلی از این خبرها دادن بعد گفتن اشتباهه دروغ بوده
این محمد طاها رو از محله ما بردن
منبع خبر پیدا شدنش کجاست
تو رو خدا بگو من دارم اشک میریزم از خوشحالی
زود بیا بنویس خوووووووب ؟؟؟؟
به عطاری بگی خودش بلده بهت میده فکر کنم اسمش "صبروزرد"باشه

توی اب حل میکنی و میزنی سر سینه مثل زهرمار تلخه

اما اگه زدی دیگه باید جدی باشی اگه دلت بسوزه و یه بار بشوری دوباره بخوره .....
شمیم بی بی انیشتین را برای اموزش زبان نمیخوام میخوام بدونم الان فایده ای داره بگیرم ؟ چیزی اموزش میده؟

اروین حیوونارو میشناسه و صداهاشونو بلده...رنگا و اشکال هندسی را بلده ...اما هنوز اعدادرو نمیشماره

این سی دی ها به دردش میخوره؟

در ضمن من اصفهانیم....دهکده زاینده رود خیلی جای خوبیه...خوش گذشت؟
سمانه جون منم این صبر زردو شنیدم،ولی نگرانم تو روحیش تاثیر بد نداره؟آخه خیلی وابسته ست،جدیدا اینقدر تملق میده که میخواد شیر بخوره،اینقدر میگه آری دوست دارم مه مه نازیه و...
آره دهکده خیلی خوب بود،بار دوم بود که میرفتم،کلا من اصفهانو خیلی دوست دارم.

من کلا از سری باما و صد آفرین بیشتر برای آموزش و یادگیری خوشم اومد تا بیبی انیشتن،خوبه ها ولی بیشتر جنبه سرگرمی داره،چون نمیفهمه چی میگه مثه سی دی کارتون و فیلم یکم که پاش نشست بلند میشه ولی صد آفرین که میزارم باهاشون تکرار میکنه.یه چیز دیگه آرزو یکی از مامانایی که همینجا میاد بیبی انیشتن فارسی گرفته بود،خواستی بگیری اونو بگیر.
ریحانه برعکسه از رنگا فقط زرد و آبی رو میشناسه، ولی تا5 میشماره .بیبی انیشتن هم قسمتای اولش همین صدای حیوانات و رنگاست بعد شمارش،البته به انگلیسی.
2810