2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سلام. یادم رفت بگم. نی نی برادرم پسملیه. اسمشم هست آرمین. به زودی عکس فسقلی رو میذارم توی وبلاگ نازنین. خدارو شکر شیر زن داداشم اومد . من از پنجشنبه تا امروز خونه مامانم بودم. برادرم طبقه بالای مامانم زندگی میکنه . مدام میرفتم بهش شیر میدادم. شب اولی که از بیمارستان اومدن نی نی پیش من خوابید . بیدار می شد شیر میخوردو میخوابید. حس قشنگی بود. یاد روزای اول تولد نازنین افتادم. زن داداشم طفلی درد داشت.

سما جون خداروشکر مشکلی که پیش نیومد.
سلام سلام صدای منو از دماوند میشنوید .مرسی شمیم جون و زهره جون وبقیه دوستان که تو دلشون یاد من بودند؛)

ای خدا قیافه نی نی ریحانه رو من هم یه تجربه مشابه با کیانمهر دارم که رژلب مالیده بود به سر و صورتش :).

موهای آرمین و آمور و سارا مبارک من که بعد از 1سال و 5ماهگی کیانمهر دیگه موهاشو کوتاه نکردم فقط چتریش رو زدم میخوام برای عروسی خواهرم موهش بلند باشه:).

ما اولین کادوی تولد 2سالگی کیانمهر رو از بابام گرفتیم ماشین شارژی آءودی گرفت براش.

عمه شدن سحر خانوم مبارک الان نازنین و دختر داییش خواهر برادر رضاعین:)

تولدش هم تو خانه اسباب بازی میگیرم.

آخی طفلی نی نی سارا آلرژی داشت و ایشالا نی نی آرمین هم زودی خوب بشه.

ایشالا همه نی نی ها به قد و وزن دلخواه مامی هاشون برسن.:)

سمانه جون وزن آروین کمه یکم فکر کنم به نسبت سنش البته باز به ژنتیک و وزن اولیش داره.

نارینه جون خوب راحت شدی دیگه 20تا دندون شیری آمور خان در اومد دیگه کیانمهر 16تا دندون داره 2تا پاییناش هم داره نیش میزنه میشه 18تا

الهام جون چه میکنی با حاملگی؟

نانسی و جنتی کجایینننن؟؟
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمانه برای کم وزنی آروین چکار کردی؟منظورم اینه که پیگیری کردی؟خدای نکرده مشکلی نباشه؟بدغذاست؟اگه همه پیگیریا رو کردی و خدا رو شکر سالمه که دیگه کاری از دستت برنمیاد،ما یه فامیل داریم 4 سالگیش دخترش 9 کیلو بود!هر دکتری تو شهرشون و تهران بود رفتن،همه گفتن مشکلی نداره،ژنتیکشه.

زهره جان میدونی که ریحانه موهاش بینهایت لخته،با گیر و کش هم میونه نداره،تو خونه نمیزاره بزنم براش،برای اینکه تو چشمش نره مجبورم هر چندوقت یکبار جلوی موهاشو کوتاه کنم،ولی خیلی وقته دیگه پشتشو دست نزدم.سحرکه بلند میشیم همزمانه با شیرخوردنش،واسه همین کامل بلند میشه.

به به نینا جون!از اینورا!صاحبخونه ای ها!ولی کم پیدا:D

سحر منتظر عکس آرمین کوچولو هستیم،خیلی وقته وبلاگتو به روز نکردی!

نارینه باز تو خارجکی نوشتی!!!

سما وبلاگتو خوندم،مثل همیشه عالیییی،چه عجب عکس گذاشتی!میترسی آفتاب مهتاب دخملتو ببینه

آتنا هم تغییر دکور داده تو وبلاگ،مبارکه

وارش جونم که هنوز رفته رو سایلنت!وبلاگم که بیخیال
نینا جون خوش بگذره عسسسسسسسسسسسییسم . نه نازنین و پسر داییش خواهر و برادر نشدن. چون برای خواهر و برادر شدن باید بچه 24 ساعت فقط شیر منو میخورد و هیچی دیگه نمی خورد . ولی من و زن داداشم با هم بهش شیر میدادیم.

شمیم جون میخوام وبلاگشو آپ کنم . اما نمی دونم چرا نمی تونم توی وبلاگش عکس بذارم. به پرشین بلاگ هم ایمیل زدم اما جوابمو ندادن . به نظر شما چراااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی.

خوش به حالت نینا جون من چندبار دماوند رفتم برادر یکی از همکارام اونجا ویلا داره دوبار با همکارها رفتیم عجب جاییه!هر دفعه به امامزاده هاشم(اگه اشتباه نکنم)هم یه سری زدیم یا امامزاده دوبرادر که الان اسمهاشون یادم نیست.خوبه اونجا کسیو داری.نینا جان سارا خیلی وقت پیش موهاشو کوتاه کرده نه الان عزیزم.درکل ممنون.

آهان شمیم پس قضیه موهاش و سحری اینه.سارا هم دقیقا اون موقع ، موقعه ی شیرخوردنشه اما بعد از این که می دم بیدار نمیشه شکرخدا.لااقل سحری رو با خیال راحت می خوریم از دست این شیطون بلاها.البته سارا شیرپاستوریزه می خوره.

سحرجون بازم تبریک بابت آرمین جون.من دقیقا قانون های شرعی این خواهر و برادر رضاعی رو نمی دونم ولی فکر کنم اگر شیراز یه مقدار بیش تر بشه حکم خواهر و برادری میشه.شما که چند روزه داری شیرمی دی بازم نمی دونم شاید خودت بهتر می دونی .
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سلام
سحر نمیدونم واله،مشکل از سایته،منم که بلاگفا دارم دهنم سرویس شده اینقدر عکس گذاشتم و ناپدید شده!

زهره خیلی خوبه که سارا شیر پاستوریزه میخوره،ریحانه بعضی وقتا در حد نصف فنجون میخوره.

در مورد خواهر برادری فکر کنم حکمش اینه که یا یکماه شیر بخوره در کنار شیر مادرش یا همونطور که سحر گفت 24 ساعت پشت سر هم بدون اینکه شیر مادرشو بخوره.کلا میگن اینقدر باشه که استخوانی از آن شیر بوجود بیاد.
ریحانه که آلرژی داشت من باید نصف شیر خودمو میدادم نصف شیر خشک بعد من شیرمو میدوشیدم،میدادم پسرعموش،روزی یه شیشه از شیرم میخورد برای دو هفته.
سلام سلام.
عیدتون پیش پیش مبارک.

نی نی کیانمهر اسهال شده اینجا اشتهاش بهتر بود ولی اسهال شد هیچی که هیچی.

ما شنبه میایم تهران
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام بر همگی
نرسیدم پستها رو بخونم
فقط خواستم حاضری بزنم اخراج نشم از کلاس
ما چند روز رفته بودیم تعطیلات تابستانی
رفتیم لبنان. بیروت منطقه جونیه
خوب بود
دیروز پرواز ایران ایر تاخیر داشت در حد تیم ملی
8 ساعت تو فرودگاه بیروت در و دیوار رو نگاه کردیم، خیلی بد بود سخته هشت ساعت با بچه دو ساله واقعا تازه بعدش دو سه ساعت پرواز بعدش از فرودگاه امام تا خونه ، خونه هم رسیدیم داغون ،، در رو باز کردیم یه مارمولک از بغل پاهای من فرار کرد !!!!! من نمیدونم از کجاااا اومده بود خونمون بی ادب! ٤٥ دقیقه دنبال مارمولک گشتیم تا کشتیمش + شوهرم تو هواپیما کوبیده خورد و مسموم شده بود پنج دقیقه یبار میرفت دستشویی و رنگش گچ
یعنی وضعیتی بود عجییییییییبببببب !!!!!
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
الانم از صبح تا الان دارم جمع میکنم و ...
دلم براتون تننننننگ شده خیلی خیلی
این یکی دو روزه میام بازم پست میزارم و پستهای شما رو هم میخونم وبلاگ هم عکس میزارم
فقط یکم خونمون جمع بشه از اینهمه وسایل و لباس و رخت شستنی

بووووس به همگییییییییییی
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام
نارجونم خوشحالم بهت خوش گذشته ولی چه بد شد اخرش خیلی دلم برات سوخت گلم ایشالا همیشه شاد باشی
سمانه جونم توهم حرص نخور خوب استایلش همینه منم دوروبرم بچه مثل اروین زیاد دیدم تنشون سلامت و البته خوش اشتها بادند
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سلام دوستان

نارینه جون جیگر آمور رو برم آروم نشسته موهاشو زدن من بردم سلمونی کودک. به منم بعدش خیلیها گفتن دلت اومد زدی!
دندونهای گل پسری هم مبارک همش کامل شد راحت شد دیگه. آرمین 4 تاش مونده هنوز.
وای الان پست مسافرتت رو خوندم. امیدوارم اونجا خوش گذشته باشه منتظر عکسهاش هستیم. ولی برای آخرش ناراحت شدم. کوبیده بهترین رستوران رو باید با اما و اگر خورد وای به حال هواپیما با اون همه تاخیرش حتما غذاهاش مونده شده تو گرما آخ آخ . چه سختی ای کشیدید جیگرم کباب شد براتون.
خسته نباشی.

سحر جون آرمین چطوره خدار رو شکر شیر مامانش اومد و میخوره. به به چه اسم خوشگلی هم داره هههههه
اشکال نداره شیر خودتو دادی به نی نی کوچولو . آخه من شنیدم که شیر مادر به مرور که بچه بزرگ میشه تغییرات میکنه نسبت به سنشون. یعنی شیر که برای بچه دوساله است برای یه نوزاد مشکلی نداره. یه سوال از دکترش بکن.

مرسی زهره جون انشالاه عروسی سارا جون.

نینا جون خوش بگذره دماوند. ماشین شارژی گل پسر هم مبارکش باشه. خوب کردی تولد رو تو خونه بازی میگیری. اسهالش خوب شد؟

جیگر ریجانه آرایش کرده رو برم من. هههههه

سمانه جان آروین غذا نمیخوره یا میخوره و وزن نمیگیره؟

سما یکی اومده زده رو دست شاینا دیگه تو غصه نخور اینقدر.

مرسی الهام جون خدارو شکر خوبید و در امر از شیر گرفتن محمد موفق باشی که نوبتی هم باشه نوبت بعدیه. من برای آرمین احتمالا طلا میگیرم براش بمونه .

آروین کم خوراکه روزایی که خوب میخوره و من خوشحالم کل غذای یه روزش به اندازه ی یه وعده غذای بچه های دیگه است

همه ی ازمایشا خوب بودن خداراشکر

نمیدونم چکار کنم
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
2810