2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سمانه عزیز. شاینا هم ه.م هشتادو هفته همه میگن بلنده قدش منو باباشم بلندیم غصه نخور
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

دوستان تو این شب عزیز التماس دعا دارم .

امیدوارم خدا سلامتی رو از تن هیچ بنی بشری بالاخص بچه ها نگیره. آمیییییییییییییین

مرسی شمیم و سما جون. انشالاه یه روز بیای بگی شاینا اشتهاش خوب شد و دیگه خوب میخوره آمین

سمانه جون قد تو این سن ملاک نیست در زمان بلوغشون معلوم میشه بعضی ها رشد میکنن بعضی ها استپ میکنن برای همین نگران نباش. اون موقع هم کلی راهکار هست براش اگه کوتاه باشه.

نارجون امیدوارم عکسهای خوشگل طبق دلخواهت انداخته باشه عکسهاشو برامون بزاری ما هم حالشو ببریم.

طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی...

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

www.panitem.ir

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=17309

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
چشمتون روشن سحررررررر، قدمش پربرکت و خیر باشه
سمانه مامان آروین عمه رو خوب اومدی
آرزو جون مرسی گفتن شنبه یکشنبه حاضر میشه. خسته نباشی مادر فداکار ایشالا آرمینمون هر روز بهتر و بهتر بشه آمییین
سماجونم رسی از دعات .ایشالا همهههههههه بچه های دنیا سالم و خوش غذا و شیطون بلا باشن، الهی امین

قد بچه ها هم همونطور که آرزو گفت موقع رشد مشخص میشه و ژنتیکیه کاملا ناراحت قد نباشین فقط سلامت باشن
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
موهای فرفری و بلند پسرم رو کوتاااااه کردیییییییم وای خیلی عجیبه مثل پسرا شده هههه یعنی تازه مثل پسرا شده تو آینه خودش رو دید اول تعجب کرد بعد اخم کرد بعد شروع کرد خندهههههههه حالا دو روز هست هر موقع چشمش به آینه بافته ریسه میره از خنده طوری که ولو میشه رو زمین. و میخنده ...
دیروز هم سالگرد ازدواجمون بود و کلی خوش گذشت
سلام

آرمین یه درجه تب داره و طفلی خیلی بی حاله هیج علائم دیگه ای هم نداره.

راستی دوستان ما دو بار تا حالا رفتیم برج میلاد بازم بشه میریم خیلی برنامه های شاد و مفرحی داره برید خوشتون میاد از 7 شب تا 2 نیمه شبه مخصوصا تو ماه رمضون جشن هم هست برای بچه ها هم خیلی سرگرمی های متفاوت داره نقاشی دهکده حیوانات درشکه شترسواری چرخ و فلک دوچرخه های 4 نفره و کلی بازی های دیگه محیط خوشگل و رستورانهای جورواجور و دید و ویوی عالی خلاصه از دست ندید گفتم شما هم استفاده کنید.
ما بار دوم بازدید از برج هم رفتیم خوب بود.

سحر عمه شدنت مبارک باشه.

نارینه جون مرسی عزیزم لطف داری. عکسها رو گذاشتی خبر بده ببینم.
منم روده بر شدم از دست این آمور بلا با این کارهای بامزه اش. موهاش مبارک . چه جالب منم موهای آرمین رو دیروز بردم کوتاه کردم از بس هی گفتن کوتاه کن گرمش میشه و البته خیلی ها هم مخالف بودن ولی زدم دیگه.

دوستای گلم ممنون از تبریکتون. وااااااااااای اصلا فکر نمی کردم بچه برادر اینقدر شیرین باشه.
زن داداشم سینه ش زخم شده . شیرش هم هنوز نیومده. امروز رفتم به نی نیش شیر دادم. طفلکی گرسنه مونده بود.
سلام
سحر جون مبارکه،من هنوز تجربه نکردم
من میدونم زنداداشت چه زجری میکشه،من اینقدر درد داشتم که بدم میومد به ریحانه شیر بدم،تا دو هفته اینطوری بودم،بهش بگو فقط با دست بدوشه نه با شیر دوش،مرتبم بدوشه،هربار که شیر میده هرچقدرم کم آخرش با همون شیر نه هییییچ چیز دیگه خیسش کنه و اگه امکانش هست سینشو در معرض هوای آزاد بزاره،انشاله که خوب میشه
آخیییی سحررر چه بامزه به نینی برادرت شیر دادی. فسقلی اسمش چیه؟

آرزو موهای آرمین هم مبارکش باشهههه، منم در شرایط تو بودم خیلی ها میگفتن گرمه گیر میدادن
پسرا میگفتن کوتاه نکنی هااااااااا
برادرم دید مادرم داره موهاش رو کوتاه میکنه رفت اتاقش در رو بست بیرون هم نمی اومد خخخخ
مثل ادم بزرگها نشست اروم موهاش رو کوتاه کرد مامانم بعد بهش گفت تموم شد از صندلی برو پایین بچم هم اومد پایین شروع کرد موهای ؤوی زمین رو جمع کردننننننن !