2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
اها اتنا جون تو بودی اشتباه کردم
ممنونم گلم اخه رو همشون اسم علی جان هستش خودم دارم مثل پارسال با دست میدرستم هنچین ادم بیکاریم من ههههه
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

نارینه عکس کاربریت مبارک . اندر احوالات آرمین مدتیه تو اعتصاب شدید غذاست آز خون و ادرار دادم یکشنبه جواب میگیرم.

آرمین هم 16 تا دندون داره.

نارینه جون حرف زدن کیانمهر جون و 22 ماهگیش مبارک. خوب میکنی تولد تو خونه نمیگیری. خانه اسباب بازی کجا میخوای بگیری؟
آرمین هم قدش 89.5 با وزن 12.100 هست.
ماشالاه چشمم کف پاش با اینکه میگن پسرها کارهاشون دیرتره ولی کیانمهر عکسشو ثابت کرده و از همه جلوتره.

الهام جون حق داری یه وقتها از دست بچه ها اینطوری میشیم ولی چون تو موقعیتت حساسه بهتر یکم بی خیال باشی همش به خودت تلقین کن که کارهاش مهم نیست.
نگران زمین خوردن محمد هم نباش جایی رو پوستشون نمیمونه انشالاه چون بچه ان زود ترمیم میشه.

مامانایی که نی نی ها رو از پوشک گرفتین آفرین و مبارکه.

بقیه دوستان دوستتون دارم.

الهام جان طفلی ایشالا زودی خوب شه شاینای منم چهارشنبه وقت عکس مثانه داره بهش سند وصل میکنن خلاصه خیلی استرس دارم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
الهام جان طفلی ایشالا زودی خوب شه شاینای منم چهارشنبه وقت عکس مثانه داره بهش سند وصل میکنن خلاصه خیلی استرس دارم
سلام خانوما
همگی خوبین ؟
ما هم هستیم ، نمیام چون از بدغذایی دلم خونه اعصاب مصاب ندارم زیاد
نمیدونم شاید داره دندون در میاره از اونه
بچه های شما هم روزی ٢٧٠ بار میگن مامان مامان مامان .... ؟! ایا ؟؟؟

اینجا تو محله مون یه بچه پسر ٨ ماهه رو از کالسکه اش دزدیدن، چند روز حالم خیلی بد بود بخاطر اون حالا یکم زدم بیخیالی خلاصه چهار چشمی بچه ها رو بپایین که به غیر از مال بچه مچه آدم رو هم میدزدن بی ... ها!!

از فردا صبح میخوام برم باشگاه چون کسی نیست برام بچه داری کنه گفتم ٨ تا ٨:٤٥ میام گفتن اون ساعت فقط روزای زوج پیلاتس داریم، منم گفتم هر چی میخواد باشه من میرم
حاالا برم ببینم چطوریه. امروز که رفته بودم ثبت نام چون اونجا اهنگ بود همه هم ورزش میکردن ، آمور دستم رو میکشید میگفت بریم اونجا برقصیم هِد میزد خخخخ
آمور هم یاد گرفته غذا رو اگر لطف کنه بخوره ،چنگال رو میگیره دست چپ وقاشق رو دست راست بعد با چنگال میریزه تو قاشق و میخوره بعد یکمرتبه یادش میره کلا با چنگال میخوره !
چراغ راهنمایی سبز میشه با دست اشاره میکنه و تند تند میگه Go Go go!,,
اگر کاری بخواد انجام بده که میدونه اجازه نداره اول انگشت اشاره اش رو تکون میده و میگه No No No!!!!
کارتون دورا که عربیه نگاه میکنه اونا میگن "قولوا نَعَم " اینم میگه نَعَ
یعنی من نمیدونم چکار کنم خیلی خنده داره!
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
وای مامانایی که بچه ها رو از پوشک گرفتین افرین و خوش بحالتون
من از پوشک از پستونک از شیشه شیر باید بگیرمش
کار سختی در پیش دارم
دکترش گفت تا دو سالگی کاریش نداشته باش ولی از دو سال به بعد شیشه و پستونک به طور جدی باید گرفته بشه
وای وای وای
شبا اگر پستونک نباشه اصلا نمیخوابه ، یه مواقعی شبها تو تختش گمش میکنه پا میشه گریه میکنه من هم کورمال کورمال باید برم تو اتاقش از تو تختش پیدا کنم بدم بهش که بخوابه !
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
واااااااااااااااااااااای نارجون . پسر بچه 8 ماهه؟ مامانش کجا بوده؟ چطور ولش کرده تو کالسکه؟ وای خدایا تنم لرزید نوشته تو دیدم . خدایا خودت مواظب بچه هامون باش.محله تون کجاست نارجون؟ آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد پوشک هم من خیلی اشتباه کردم زود گرفتم . خیلی اذیت شدم . نازنین هنوز کامل یاد نگرفته. یعنی بیشتر اوقات جیشش رو میگه ولی وقتی مشغول بازی کردن یا سی دی نگاه کردنه نمیگه و توی شرتش جیش میکنه. امروز بردمش پارک اونجا جیشش گرفت پوشکش کرده بودم . گفت مامان جیش . بعد نشست روی دوتا پاش جیش کرد . بعد بدو بدو اومد گفت مامان جیش آمد بریم. دستمو گرفته بود میگفت پاشو بریم.

من خدارو شکر پستونکو به نازنین فقط از 1 ماهگی تا 3 ماهگی دادم . اونم وقتی که دل درد داشت . دیگه بهش ندادم.