2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سلام
سحر از تجربه پوشک گرفتنت بگو،چکار کردی دقیقا؟

الهام الان چند ماهته؟شنیدم تا 5ماهگی میتونی شیر بدی.

ای جانم کیانمهر بلا!ریحانه هم حرف زدنش خیلی خوبه ،عمو زنجیرباف و چشم چشم 2ابرو برامون میخونه،با تلفنم خوب حرف میزنه.
سلام الهام جان حق دعری خوب ولق هر وقت عصفق شدق تا ده بشمر ههه اروم میشی من که تو روز فقط در حال شمزوردنم
22ماهگی عسلامون مبارک من امسال تم گل و زنبور میگیرم اول هوت فرخگی میخاسهم دیدم واسه سنای بالاتر بهتره اخه اونموقع بهتر حالیشونه
نارجون هم دندون هم عکس جدید مبارک من فکر میکردم حالا حالاها از دخدون جدید خبری نباشه

منم خداروشکر موفق شدم هو پروژه دیگه؟ دستشوییشو میگه بعضی وقتام یه کوچولو عز دستش در میره
من نمیدوخم چرع شاینع وزن نمیگیره دریغ عز دو گرم

با گوشی اومدو ببخشیذ بد مینویسم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . الهام جون نازنین شیر خوردنش دیگه در حد تفریحه . اگه بره خونه مامانم و من پیشش نباشم تا شب هم که بمونه بهونه شیر رو نمی گیره مگر اینکه خوابش بگیره . شبا هم با شیر می خوابه ولی معمولا تا صبح دیگه بیدار نمیشه . عزیزم مواظب خودت باش . هر وقت عصبانی شدی یاد اون نی نی کوچولوی توی دلت بیفت که داره یواش یواش بزرگ میشه.
شمیم جون در مورد از پوشک گرفتن نازنین ، اولش خیلی سخته . باید خیلی حوصله داشته باشی . من روزای اول نازنین رو سر پا می گرفتم اصلا جیش نمی کرد بعد که میذاشتمش زمین یهو میدیدم شروع کرده به آبیاری . اما بعد از چند روز که سر پاش می گرفتم یه بار جیش کرد مدام تشویقش کردم خوشش اومد . بردم توی حموم سر پا گرفتم ، گفتم جیش کن پشه ها رو آب ببره. از اون موقع تازه یاد گرفت چه جوری جیش کنه . وقتی هم که می برمش دستشویی اگه جیش نداشته باشه یه کم زور میزنه بعدش میگه مامان نئیشه(نمیشه). امروز اصلا شرتشو خیس نکرد . مدام سرپاش گرفتم . این شرت های آموزشی هم پس میده . به کار من که نیومد . روزای اول 10 تا شلوار می شستم. البته اینم بگم سر کار هم زیاد میذاره منو . دستشویی ما ته حیاطه و حیاطمون هم بزرگه . وقتی پی پی داره میگه مامان جیش حیاط. امروز یه ده باری این مسیرو رفتیم و خبری نبود .
الهام جون ایشالا بارداری خوبی داشته باشی حواست به خودت و نی نی تو دلت بیشتر باشه خانوم خانوما .

سحر جون و سما جون مبارک باشه از پوشک گرفتن نی نی هاتون کیاننهر هم تازگیا میگه جیش دارم بعد بهش میگم بریم دستشویی میگه نه :) میدونم همون موقع کارش رومیکنه یا مثلا صبح پو پو میکنه قبلش میگه جیش دارم ولی دستشویی نمیاد میره تو اتاقش کارش رو میکنه میاد بیرون میگه جیش کردممم:).

شمیم جون مسافرت خوب بود خوش گذشت؟

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام ممنون از همتون بچه ها
دیروز محمد تو کوچه خورد زمین صورتش داغون شده کلی ناراحتم و گریه کردیم .دعا کنید جای لکه هاش باقی نمونه

همتون و دوست دارم ممنون .من امسال مهمانی برای محمد نمیگیرم میخوام یه تولد 4 نفره بگیرم .
سلام به همگی.

از همگی ممنون بابت نظراتتون .

شمیم سفر خوش.

سحر و سما بیایید از تجربیات از پوشک گرفتنهاتون بگید که من بسیار نیازمندم تازه اول راهم چند روزه شروع کردم با تموم شدن خونه تکونی شروع کردم روز اول خوب بود اما بعدش چندان تعریفی نداره بعضی موقعها سرکارم میذاره الکی می گه دستشویی بعد که می ریم خبری نیست بیایید به ما هم اطلاعات بدید.تا حالا چند بار تو شرت آموزشیش جیش کرده .

ماشالله به کیانمهر باهوش و زرنگ.

راستی من الان چند روزه سارا رو تو اتاق خودش می خوابونم نمی دونید چقدر خوب شده اگه می دونستم زودتر این کارومیکردم.هم خودش راحت می خوابه هم من.تو خونه تکونی یه تغییر دکوراسیون هم دادم مخصوصا اتاق ها رو خیلی برای روحیه خوبه به شما هم توصیه می کنم اگه می تونید حتما این کارو بکنید من که این کارو کردم هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرم هم خواهرمم وسایل خونه شونو جابه جا کردن خیلی خوبه.

الهام جون از وقتی که سارا تو اتاقش می خوابه شبی دوبار شیر بیشتر نمی خوره هر سری 200سی سی .البته من بهش شیرپاستوریزه می دم.استرس اصلا خوب نیست الهام جون بیشتر مراقب خودت و نی نی باش .

سما این نوشتنت کشته منو خیلی بامزه ست.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
سحر جون الان تجربیاتتو که نوشته بودی دیدم منم دقیقا همین مشکلاتو دارم.

الهام جون بابت محمد خیلی ناراحت شدم سارا هم دائم درحال زمین خوردنه.

ماشالله به ریحانه بلا که شعرم می خونه.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
نینا جون ممنون. آره واقعا زمان خیلی زود می گذره.
زهره جون ان شاءالله که راحت از پوشک بگیریش. من که خونه تکونی رو گذاشتم بعد از اینکه نازنین کاملا یاد گرفت جیشش رو بگه. باید همه فرشامو بشورم برا عید شسته بودم
الهام جون پماد آلفا مخصوص زخم بگیر بزن جای زخمای محمد جاش نمی مونه . مواظب خودت و دو تا نی نی گولوهات باش
سما من پارسال تولد نازنین رو خیلی تم دارش نکردم . البته بیشتز از گل و عدد 1 استفاده کردم اما مثلا کیکش رو تصویری دادم درست کردن و بادکنکاش هم رنگی بود . اما امسال ان شاءالله میخوام تولد کفشدوزکی بگیرم . اما از بادکنک مشکی خوشم نمیاااااااااااااااااااااااد. مامانم برا کادوی تولدش گردنبند کفشدوزک خریده . خودم هم براش گوشواره کفشدوزک خریدم . دستبندش رو هم پارسال براش خریدم
سلام دوست جونا.
من به خوشی از تهران برگشتم علی هم تو مدتی که نبودم اذیت نکرده بود.
17 ام باید دوباره واسه یه سری کارای باقی مونذه ام برن تهران.
قدم دیانا جون هم مبارک.
سما جون خواحافطی شاینا با پوشک مبارک.
من قبل عید علی رو دیگه پوشک نکردم و بعدش فرش شستم.شیر هم دیگه نمیخوره.

راستی سما جون تولد پارسال علی زنبوری بود هر کدومش رو خواستی از وبش نگاه کن بگو واست ایمیل کنم پرینت بگیری.
www.alijgar.persianblog.ir