2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
بچه تا 3 سالگی باید پیش پدر مادرش بخوابه

اگر نخوابه و دور از مادرش باشه استرس میگیره استرس هم باعث کم هوشی بچه میشه
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم اما شهریور 88

نی نی یکی از دوستهام شهریور 90 هست

فرزانه مامان آنیسا اینجا نیومده؟
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!

آوا جون این درمورد تعریق زیاد نی‌نی:
عرق کردن کودکان، گاهی اوقات اتفاق می‌افتد و دلیل خاصی ندارد. گاهی نیز زمینه ژنتیک و سابقه خانوادگی دارد. اما
گاهی کمبود ویتامین D و نرمی استخوان باعث تعریق خواهدشد که در این صورت کودک باید از نظر نرمی استخوان، کمبود ویتامین D و کلسیم مورد بررسی قرار گیرد.

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همه دوستای گل ؛ پسر من 23 شهریور با وزن 3620 و قد 53 سزارین به دنیا اومد . الان وزنش 7500 شده توی این ماه نزدیک 400 گرم وزن اضافه کرده نسبت به ماه های گذشته خیلی کم بوده .
پسر من دو تا دستشو گره می کنه به هم میبره به سمت دهنش اینقدر توی دهنش لیس می زنه که قرمز می شه خیلی خوش خندست ولی با صدای بلند نمی خنده وقتی هم می خوام پوشکشو عوض کنم اصلا نمیذاره پاهاشو سمت شکمش میاره اینقدر سفت می کنه که اجازه نمیده پوشکش کنم من 1 ماهه که بهش شیر خشک میدم چون شیرم خیلی کم بود هروقت میخورد شدیدا گریه می کرد دکترش گفت اصلا شیرخودتو نده خداروشکر چند روزه خوابش خوب شده ولی نمی دونم چرا صبح ها با گریه بیدار میشه یه چیزی که نگرانم کرد اینه که هنوز نمی تونه غلت بخوره
سلام مریم جون خوش اومدی عزیزم.

زوده هنوز واسه غلت خوردن.باید باهاش تمرین کنی‌ تا بتونه غلت بزنه.

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
نینا جان ممنون از اطلاعاتی که دادی من هم می خواستم ببینم دکتر شما چی گفته چون شنیدم در بعضی موارد که بدلیل کمبود ویتامین دی باشه تزریق انجام میشود.البته تا حدی این تعرق طبیعیه ولی نیروانا این چند روزه خیلی عرق می کنه هروز میبرمش حمام.

نینا جان میشه بگی چه تمرینی بکنم ممنون میشم
آوا جان پسر منم خیلی عرق میکنه دکترش میگه لباسشو کم کن ولی باز هم عرق میکنه من فکر میکنم ژنتیکی باشه چون منو باباش هم خیلی گرمایی هستیم و زیاد عرق میکنیم