2777
2789
عنوان

یکسال از 7 آذر 1389..... تلخ ترین روز زندگی من.... گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 16491 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=149318&postID=6615415#6615415....بیاااا این جاااا یک مقدار.....دعااا بخون ...شاید گره گشااا شد...این یک ختمممم...حلقه مهم....قوی ...معنوی
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
من این تاپیک رو امروز خوندم . تمام صفحاتش رو و کلی گریه کردم.
منم 18 سالم بود که پدرم رو از دست دادم در اثر سکته قلبی
سه سال بعد برادرم بیمار شد و از دنیا رفت
دو سال بعد از برادرم خواهرم رو از دست دادم
و طی دو سال متوالی خاله و داییم رو هم از دست دادم
نمیدونم همیشه فکر میکردم هیج کس مثل من نیست. اما با خوندن این تاپیک متوجه شدم که شاید اطرافم کسی مثل من نباشه ولی توی همین کشور، همین شهر دلهای شکسته زیادی هست که مثل دل من دیگه طاقت نداره. آخه خورد شده. خدا همه عزیزانتون رو براتون حفظ کنه و رفتگان رو هم رحمت.
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=158721
سلام دوستان من پارسال خواب حضرت ابوالفضل رو دیدم اون موقع وضع زندگی من خیلی خوب نبود خوب که چی بگم خیلی بد بود در همین موقع بود که من خواب دیدم که تو خونمون سفره انداختم و من هم با دوستانم نی نی سایتم در میون گذاشتم و همه دوستان هم کمک کردن و خیلی ها هم که زحمت کشیده بودند اومده بودند و یا اینکه نذری شون رو دادن و رفتن هم ممنون واما امسال هم من این سفره رو قرار بندازم چون خود خانومی که اومد و خوند گفت من گره ام تویه این خونه باز شد و 3 تا از دوستان همین جا هم مرادشون رو گرفتند و حتی خود من که زیر و رو شد زندگیم یعنی واقعا خدا همزد ما رو منم تصمیم گرفتم این سفره برای هر سال باشه
منظور تمام حرفام دعوت از تمامی دوستان نی نی سایت به این سفره و کمک به این سفره وتبرک با نام حضرت ابو الفضل(ع) است هر کی می خواد هر کمکی کنه همین جا بگه پارسال دوستان خیلی هاشون پول دادن منم اسامیشون رو دادم به خانوم همه رو اعلام کرد و برای سلامتیشون دعا کردیم