2777
2789
عنوان

شما جای من .............

| مشاهده متن کامل بحث + 5887 بازدید | 29 پست
مامان گل سرخ عزیز حرف دلم همینه.کاش بخاطر هم کمی کوتاه بیایم اینجوری محبت دو طرفه رو غیرمستقیم بهم یاد میدیم وگرنه تو2شب نه چیزی از من کم میشه نه از مادر شوهرم .من بخاطر شوهرم خیلی وقتا کوتاه اومدم.پشیمونم نیستم ........ این هم بگذرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره مهراوه جون از این لحاظ که درکم میکنه واقعا ازش راضیم. ایشالله همه سلامت باشن سر خونه زندگی خودشون! ولی من موندم چرا همیشه ماها در مقابل خانواده شوشو موضع میگیریم و نمیخوایم کاری کنیم زورمون میاد.(من الان که دیکه گذشته و پدر شوهرم اومده اینو میگم) وگرنه بازم نظرم همینه !درصورتی که درباره خانواده خودمون خیلی زود دست بکار میشیم.شاید بخاطر اینه که همیشه یه فرق اساسی بین دخترها و عروسها وجود داره........
خدا رو شکر کن فقط دو روزه و بعدش پدر شوهرت می آد پیشش .... من بیچاره رو چی می گی الان چندین سال مادر شوهرم با ما زندگی می کنه . به خدا خسته شدم
گریهههههههههههههههههه
وقتی زندگی با تو نمی سازه، تو با زندگی بساز
خوبه که همسر دلسوزی هم هستی انشالله تو وهمسرت همیشه باهم خوب وخوش باشید.شما که به همسرت اینقدر علاقه مندی بخاطر اونم شده باید تحمل کنی چون راهی نیست... خود مادرشوهرت باید درک کنه که شمام نیاز به استقلال و تنهایی دارید. حالا که نمیشه اونو درست کرد شما باید با صبر مدیریت کنی که این وسط به شما سخت میگذره عزیزم .توکلت بخدا باشه....
مامانی نرگس سلام

چه خبرااا هنوزم مثل من در گیر مادرشوهرتی؟؟

مادرشوهر من سه ماهش تموم شد و سه ماه دیگه برمی گرده . خدا بهم صبر بده

خدا به همه عروس هایی که مادرشوهر بد دارن صبر بده و خدا مادرشوهرای خوب رو برای عروساشون نگه داره و ضمناً زیادترشون کنه . آمین
وقتی زندگی با تو نمی سازه، تو با زندگی بساز
2810