2777
2789
عنوان

خانمایی که دو تا بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 69 پست
عزیزم به خود بچه هم بستگی داره بعضی بچه ها خیلی بیشتر احترام پدر و مادرو نگه میدارن خوب مسلما عزیز ...

نمیدونم بخدا

عجیب بود برام نظرات 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
من فک میکردم مامانا همه بچه هاشونو یه اندازه دوست دارن با دیدن این تاپیک واقعا متاسف شدم

عزیزم خیلیا میگن وای فرقی نداره و این چیزا ولی امکان نداره اصلا حتی شده یه ذره فرق داره

مثلا مامانم واسه داداش کوچیکم میمیره با اینکه ما رو هم خیلی میخاد

یا مادر شوهرم یکی از بچه هاشو دیگه بی نهایت میخاد با اینکه سعی میکنه نشون نده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط طبیعی جلوگیری نکن  کاردستت نده

من به خیال اینکه دیگه تخمک گذاری تموم شده و میخوام پریود شم نزدیکی بدون مراقبت کردمو حامله شدم😁😁😁

الانم جنینم سنش دوهفته کوچیکت تر از پریودیه

عزیزم خیلیا میگن وای فرقی نداره و این چیزا ولی امکان نداره اصلا حتی شده یه ذره فرق داره مثلا مامانم ...

وای حس بدی میگیرم من اینجوری

من حتی تو دلمم نمیخام بین بچه هام فرق بزارم

امیدوارم دیگه بچه دار نشم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
آره من همیشه یه ذره فرقو دیدم توی همه ی مادرای اطرافم

همه پدر مادرا همینن

مثلا پدر شوهرم همه بچه هاشو میخادا ولی وقتی ما میخوایم بریم از خونشون که شهرستانن از داخل اتاق خدافظی میکنه با هممون

ولی واسه یکی از برادرشوهرام تا دم ماشین میره بدرقه میکنه و بعد رفتنشون گریه هم میکنه

منم دوتا دارم یه دختر و یه پسر 

چقدر سوال سختیه 

به نظرم یه مادر :

اونی که شب ها میترسه تا بزرگتر بشه بیشتر کنارش می‌خوابه⁦❤️⁩

اونی که بدغذاس و رسیدگی میخواد بیشتر براش وقت می زاره⁦❤️⁩

اونی که می‌ره مدرسه و درس و کتاب داره بیشتر بهش توجه می‌کنه ⁦❤️⁩

اونی تو مرحله انتخاب رشته دانشگاه ازدواجه بیشتر رفیقش میشه

کلا مادرها یه دنیا عشق هستن و فرقی ندارن🌺🌺

کوچیکه خرابکار و شیرینه😍 بزرگه عاقلترن شده و درس میخونه کیف می‌کنی یه وجب بوده الان برات کتاب میخونه و ادعا داره😍

کوچیکه هنوز دستش به روشویی نمی‌رسه و پاهای کوچولوشو بلند می‌کنه قربونش میری 🤩🥰

بزرگه خجالت میکشه باهات حموم بره ادعاش میاد مرد شده یه جور دیگه هست🙃🙃

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه و انشاالله کنار پدر و مادر شاد و سلامت باشند🌹🌹🌹

وای حس بدی میگیرم من اینجوری من حتی تو دلمم نمیخام بین بچه هام فرق بزارم امیدوارم دیگه بچه دار نشم ...

چون ندیدی برات عجیبه

من دو تا پسر دارم یکی شیطون و زلزله

یکی اروم و حذاب از الان جذبه داره

هر دو تاشونو ب ی اندازه دوست دارم

ولی ی وقتایی میگم نکنه رفتارم باهاشون فرق داشته باشه

امیدوارم هییییییچ وقت فرقی بینشون نذارم چه عمد و چه غیر عمد

من دومی نیومده ولی خب فعلا حسی بهش ندارم دخترمم چون خیلی آروم و مهربون و مظلومه برای همون فک نمیکنم ...

منم دختر اولم خیلی ساکت و اروم و منطقیه ولی دومی شیطونتره و زبون میریزه واقعا میگم هر کدومشون رو مخصوص به خودش دوستش دارم . یه داستانی شنیدم از حضرت موسی برام خیلی جالب بود . میگفت حضرت موسی به خدا میگه ایا مردم در بهشت به هم حسادت میکنن به خاطر این که کسی در طبقه پایینتر از بهشته و دیگری در طبقه بالاتر. ؟ خدا میگه نه چون هر کسی به اندازه خودش از نعمت برخورداره انچنان که یه بچه کوچکتر که لباس کوچکتری داره به بچه بزرگتر که لباس بزرگتر پوشیده حسادت نمیکنه چون میدونه همین که برش هست اندازشه . به نظرم برای رفتار با بچه مون هم این مهمه که ما بدونیم اینا دوتا موجود جدا هستن هرچند هر دوی اونا بچه های ما هستن . پس نباید توقع داشته باشیم برای جلب رضایت و محبت ما مثل هم رفتار کنن یا رفتارشون رو عوض کنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚