دوستان من این موضوع رو تازه متوجه شدم که تزریق فیلر و آنزیم به بینی آسیب میرسونه...
البته حرف من نوعی هم نیست پزشکان گوش، حلق، بینی اینو میگن.
گفتم اطلاع بدم بهتون
بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی اینستام: مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎
ممنونم سلام منم یه چیزی بهم گفته اعصابم بهم ریخته به من گفتن موکل داره این حرفا.. دار ...
هیچ کدوم از حرفای مزخرفش برام اتفاق نیوفتاد و زندگی هرکس و سرنوشتش در حاله تغییره و این تغییرات فقط بخاطر خودش شخصه
من باور کردم که زندگی من به گفته های یه ادم دیگه شکل نمیگیره زندگیمو خودم میسازم و تغییرش میدم و سرنوشتمم دست خودمه نه یه فالگیر فال و این چیزا فقط تفریح و سرگرمیه وسلام
بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی اینستام: مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!