2777
2789
s-h جان من اوایل قطره شیرافزا میخوردم زیاد تاثیری روی من نداشت حالا تو امتحان کن انشالله تاثیر داشته باشه

با غذا واسه زیاد شدن شیرت کار کن مثلا ببین چی میخوری شیرت زیادتر میشه

هر کس با یه غذایی شیرش بیشتر میشه
CafeMom TickersCafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه حال مامانا چطوره خسته نباشید
S_h جون من خودم نخوردم پس نمیتونم چیزی بگم اما از خواص معجزه آسای رازیانه خیلی شنیدم و
به چشم دیدم انشاءالله شیرت زیاد میشه کوچولوت شیر خودتو می خوره راستی یه وقت سرخود رژیم نگیری
عزیزم منم اضافه وزنم خیلی زیاده واسه همین افسردگی گرفته بودم از قبل به دنیا اومدن نی نی چه برسه به
حالا پیش چندتا دکترم رفتم اما حرف همشون یکی بود بدون یه کلمه بالا پایین دکتر تغذیه بهم گفت هر نیم کیلویی
که با کم خوردنو رژیم کم کنی تو مقدار شیرت تاثیر داره ،شاید اینکه میگی شیرت کم شدن به خاطر همین وزن کم
کردن باشه خانومی ،من همین جا درباره دلستر یا آبگوشت زیاد شنیدم من خودم کنجد می خورم شیرو زیاد میکنه
امتحانش کنی بد نیست روی طعم شیر هم تاثیر خوبی داره
چه قدر حرف زدم موفق باشی عزیزم

وای آرزو جون وبلاگتو دیدم چه گل پسر ماهی داری خدا برای شما وباباش حفظش کنه انشاءالله دامادش کنی
خاطره زایمانتم خوندم ناراحت شدم خیلی هم از دست دکترت کفری شدم
تازه شدی مثل من جوجو منم اوایل بهتر می خوابید الان تازه از ساعت ١١ به بعد بیداره تا ساعت ٢ -٣
خسته شدم منم خیلی شبا تا صبح رو مبل می خوابم
همین که میذارمش زمین بیدار میشه دعا میکنم ساعت خواب پسری درست بشه شما هم وقتی شیر میدی
ماهارو فراموش نکن
خدا جون کمکم کن امانتدار خوبی باشم وبتونم مراقب دوتا فرشته ایی که بهم دادی باشم
مرسی خانوما

گیسو جان دو هفته اول که زایمان کرده بودم بیشتر از 10 کیلو کم کرده بودم البته بیشتر این کم کردن به خاطر غصه خوردن بود چون دخترم بیمارستان بستری شد. چند وقت پیش یه مسافرت رفتیم بیشتر شیر خشک دادم بهش و همش غذاهای بیرون فکر کنم به خاطر همین این همه شد وزنم .

منم خیلی به خاطر این چاقی ناراحتم . حالا از فبل چاق بودم اما نه اینقدر . دیشب دختر خواهر شوهرم مسخرم کرد به خاطر چاقیم خیلی بهم بر خورد . میخواستم خفش کنم دختره بی شعور رو .

حالا از ایمروز پیاده روی رو شروع کردم یه نیم ساعت راه رفتم فکر کن با کالسکه و این چادر لعنتی توی خیابون . خیس عرق شده بودم .
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
راستی مامانای گل من بعضی شب ها به دخترم سیاه دونه میدم . به اندازه یک قطره چکون البته .

شب خیلی خوب میخوابه گفتن اروم بخشه . البته دختر من سردی هم دادره که با سیاه دونه خوبش کردم . اگه خواستین به بچه سیاه دونه بدین حواستون باشه که سر ما خورده نباشه . ترنجبین هم خییلی خوبه اروم میخوابه بچه البته اونم خییلی ک بدین من گاهی که مهرسا معدش دیر کار میکنه بهش میدم . کار سازه برای خوابشم خوبه .

شبها چند بار نی نی هاتون بیدار میشن . مهرسا که 2و3 بار بیدار میشه
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
وای چه خوب یعنی سیاه دونه واسه سردی جواب میده ساریناز منم سردی میکنه همش آب دهنش
میریزه من که خودم بیشتر چیزای گرمی میخورم و اینکه سعی میکنم دور شکمشو همیشه با یه
چیزی بپوشونم ولی فایده نداشته به عرق نعناع هم متوصل شدم ولی اگه یه شب بهش ندم باز همون
آشه همون کاسه
الهی بمیرم براش یقه لباساش همه خیسه حتی تو خوابم آب دهنش میریزه
تا حالا سیاه دونه رو امتحان نکردم مهرسا جون نسبت درست کردنش باید چه قدر باشه
منظورم اینه که بدونم یه وقت زیاد بهش ندم مثلا یه قاشق چایخوری با چه قدر آب ؟
سلام سلام
دسروز کامل درگیر دختر کوچک بودم
الان خوابه من یه قاشق غذا میخورم میرم یک چیزی جابجا می کنم باز یک قاشق دیگه می خورم
امیدوارم حال همه مامانا و نی نی ها خوب خوب باشه
امروز عمه دخترم اومده بود به ما سر بزنه این دختر کوچک انقدر آروم توبغلش نشسته بود که عمش به من میگه آخه کچای ایم بچه نق نق میزنه شاید تو بلد نیستی نگهش داری
من گفتم نه باباا این دختره بلده چطوری خودشه شیرین کنه وگرنه منم همین کاری رو میکنم که همه مامانا میکنن دیگه
خلاصه کلی خندیدیم
خوش به حالت یاسی مام کاش عمه سارینازم بود یه کم بغلش میکرد
من واقعا نگرانم که تا چند ماه دیگه که ساریناز بزرگتر میشه هیچ کسیو
نشناسه و بغلشون نره من فقط با وب میتونم ببینمشون
نمیدونید با چه اشتیاقی میام اینجا که فقط ببینم یه پیغام جدید هست یا نه ؟
سلام مامان ها
همه خوبن?
گیسو جون شما کجایی مگه? ایران نیستی?

خسته ام
از صبح عطیه رو برده بودیم دکتر چکاپ سه ماهگی وزنش پنج و صد بود و دکتر گفت کمه
آزمایش ادرار براش نوشت که پدرمون در اومد تا خانم یه کم ج ی ش کنه
افسردگی گرفتم آخه چرا خوب وزن نگرفته
دعا کنید عفونت نداشته باشه
گفت بیشتری شیر بده اما نمیخوره زیر دو ساعت شیر نمیخوره
میگین چی کنم
عاشق با چشم باز شیرخوردنت هستم عطیه الهی من