2777
2789
عنوان

🦄🦄🦄🦄یه طراح خلاق 🦄🦄🦄🦄

63 بازدید | 8 پست

عزیزای دلم من فعالیت هنری م رو تازه شروع کردم طراح و بافنده ی عروسک‌های پونی و یونیکورن و عروسک های خاص هستم 

سفارش بافت عروسک و اکسسوری و گیفت هم قبول میکنم 

https://uupload.ir/files/w3a_img_20201217_134416_161.jpg

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

اینم یه نمونه کار دیگهhttps://uupload.ir/files/fto2_img_20201231_101726_783.jpg

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

آخه چرا بازدید میکنید نظر نمیدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازیزم برو تو اپلیکیشن کمدا،کاراتو اونجا اگهی کن،خیلی بازخوردت میره بالا،من یه هفته پیش یه ست جغجغه و عروسک و بند پستونک خرسی بافتنی سفارش دادم،

هم کاراش شیک و قشنگ بود عین کارای تو هم اینکه قیمتاش مناسب بود،قطعا اونجا بیشتر جواب میگیری تا نی نی سایت

ازیزم برو تو اپلیکیشن کمدا،کاراتو اونجا اگهی کن،خیلی بازخوردت میره بالا،من یه هفته پیش یه ست جغجغه و ...

ممنون عزیزم اونجا هم آگهی زدم 

من فالوت کردم،لایکم کردم

خیلی ممنون عزیزم 😘😘😘