2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
دوستان یه نکته جالب...از ریسک بورس...تو کامنت بالا نوشتم که صدرا احتمالا صف خرید بشه...حالا معلوم شد که خبر برنده شدنش تو مناقصه اشتباه بوده و در واقع تشابه اسمی و ....و امروز با درصد منفی معامله میشه..این از این...فعلا مثل اینکه بازار در حال تنفسه و ایشالا بزودی روند صعودیشو بازم شروع میکنه...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامان پارسا...این سایت رو میشناسم...راستی مثل اینکه زامیاد واقعا داره میره ...من که پول نداشتم بخرم...وضع خرابه فعلا...نقدینگی نیست...به کی بگم...آی هوار...گریههههه
سلام بابا انگار پا قدم ما بد بوده از وقتی من صندوق گرفتم همه صندوق ها دارن افت میکنن بابا یکی به اینا بگه من تازه واردم قلبم ضعیفه تحملم کم :) انصاف داشته باشیم آدم به یکی اینجوری خوش آمد نمیگه .......... خوب تقصیریم ندارن اینا آدم نیستن صندوقن.........
نیلیا جون...اصلا نگران نباش..مگه چندروزه صندوقتو گرفتی؟نوسان در بورس نهفته اس...مثل زندگی بالا و پایین داره...صبر داشته باش و نمیخواد اصلا هرروز نگاش کنی...چون قلبت ضعیفه میگما...نمیدونم چجوری بگم..فعلا که روند کلی بورس رو در چند ماه آینده مثبت پیش بینی میکنن...پس به آینده امیدوار باش...بهتر از اینه که مثلا پولت تو بانک خاک بخوره و ماهی سالی چندر غاز بیاد روش...البته این نظر منه...به هرحال باید روحیه اقتصادی و ریسک پذیری و صبرت رو یه مقدار ببری بالا...بازم میگم نگران نباش...و خوشبین باش..
مرسی مامان طاها جون گلم ...من روحیه ریسک پذیریم بالاست :))))))))) ولی چون اول راهم یکم خورد تو ذوقم . مرسی عزیزم که هم مارو راهنمایی میکنی هم بهمون دلگرمی میدی بوسس بوسسسسسسس بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس
سلام بچه ها خوبین

من تازه با تایپیکتون آشنا شدم بچه ها منم میخوام توی ایم صندوق ها سرمایه گذاری کنم میخوام چون بار اوله 1 تومن سرمایه بذارم مثلاً اگه آدم سود کنه اون یک میلیون به طور متوسط در ماه چقدر میشه؟بعد میشه به من بگین همین فردا اولین قدمی که باید بردارم برای صندوق گرفتن باید چی کار کنم؟و یه صندوق خوب بازده میشه به من معرفی کنید؟
سلام به همه دوستان بورس باز گلم..چه عجب اینجارو شلوغ کردین...
نیلیا جون از لطفت خیلی خیلی ممنونم...شرمنده کردی...روزی که این تاپیکو زدم ازش استقبال نشد..ولی مثل اینکه دیگه جاافتاده و تعداد بازدیدشم بالاست..اون موقع خیلی غصه خوردم که چرا خانومای ما از یه کار اقتصادی پرهیجان که حتی از خونه هم میشه انجام داد بی اطلاع هستن..و این مردا بایدهی بگن که زنها از اقتصاد و بورس سردر نمیارن..امیدوارم که این تاپیک باعث بشه آگاهی هممون بالاتر بره..

پارمیدا جان..خوش اومدی...فکر میکنم تاپیکو کامل خونده باشی..اگه نه...حتما اینکارو بکن..کلی از سوالاتت رو جواب میگیری..
من فکر میکنم پیگیری کن هر کدوم از صندوقهای عقیق یا فارابی که میشه خرید بخر..اگه صندوق عقیق از اول اسفند شروع به کار میکنه احتمالا از اون تاریخ به بعد میتونی بخریش ..هر سوالی در مورد خود صندوقها دارین از خود کارگزاری بپرسین..
دیگه اینکه هرخرید و فروشی در بورس باید از طریق کارگزاری های مجاز انجام بشه...و از طریق کدبورسی که به شخص داده میشه ..اونم از طریق کارگزاری...شما با هر کارگزاری که دلتون بخواد و باهاش حال میکنین میتونین کار کنین..البته فکر میکنم خرید صندوق کدبورسی نمیخواد..شما با 2کارگزاری آگاه و فارابی تماس بگیر ببین چی میگن..البته صندوقها فراوونن..اما از اینا که اول کارشونه بخری بهتره..راستی اینجوری نیست که توبورس ماهیانه بهت سود بدن...بستگی به روند بازار و زمان خرید وفروش و خلاصه تصمیم خودته..ممکنه ازش کم شه یا یه مدت ثابت بمونه یا حسابی رشد کنه اما اکثر صندوقها علاوه بر اینکه زحمتی برای شما ندارن بازده خوبی داشتن..خیلی بهتر از بانکها.. به هرحال خودتون باید تصمیم بگیرین...موفق باشی..
سلام مامان طاهای عزیز.... من سال 83 وارد بورس شدم و چند تا سهام خریدو فروش کردم اون موقع زیاد به تالار بورس سر میزدم بهمراه دوستم که خبرنگار دنیای اقتصاد بود ولی بعدش خوردبه انتخابات ریاست جمهوری 84 و بازار خراب شد و منم ضرر کردم البته الان سرمایه گذاری ملت رو دارم ولی اینقدر اوضاعش خرابه که ترجیح دادم نفروشمش حتی نرفتم سودهاشو بگیرم!
سلام مامان طاها جان خوبی؟

ممنون عزیزم از راهنمائیت ،فقط یه چیزی این کارگزاری آگاه همون صندوق عقیق هست؟میشه هر وقت اعلام کرد به منم خبر بدی اینجور که تحقیق کردم صندوق عقیق خیلی خوب بوده.................منظورم از سود ماهانه یعنی اینکه مثلاً شما چون خیلی وقته تو این کار هستین و صندوق داشتین مثلاً چقدر سرمایه داشتی چقدر گرفتی؟البته اگه اشکال نداره میخوام یه چیزی از این کار حدوداً دستگیرم بشه.................(البته در مورد صندوق ها نه سهاماتون)

تلفنی هم میشه کار گزار گرفت یا نه؟باید برم اونجا ؟بعد من فقط این فارابی رو پیدا کردم عقیق نبود تو نت ازش شماره ای؟
سلام به همه دوستان با اجازه مامان طاهای عزیز . پارمیدا جون من درباره صندوق ها تحقیق زیادی کردم .وقتی صندوقی در حال کار کردن باشه برای خرید باید حداقل 10 سهم از آن صندوق را بخرید . فارابی چون یه صندوقی است که در حال کار کردن می باشد و در حال حاضر قیمت صدور آن 2,185,833 ریال است پس 10 سهم آن همون چیزی که بهتون گفتن میشه . عقیق پذیره نویسی کرده و در زمان پذیره نویسی قیمت هر سهم 1000000 ریال بود و در آن زمان می تونستی حداقل 5 سهم بخری یعنی با پانصد هزار تومان هم می شد شروع کرد . ولی حالا فکر می کنم باید اجازه بدی شروع به کار کنه بعد برای خرید اقدام کنی . و برای خرید صندوق های در حال فعالیت باید به قیمت صدور آن صندوق هر سهم را بخری . مامان طاهای عزیز لطفا اگر در توضیحاتی که دادم مشکلی هست تصحیح کنید
صندوق سرمایگذاری بورس 24 هم مربوط به کارگزاری فارابی است که فکر کنم از 12/2/89 شروع به کار کرده و قیمت صدور آن 1,395,175 ریال هست .http://www.fund24.ir/index.do این آدرس صندوق هست . می تونید سر بزنید و روند کار صندوق را بررسی کنید .
2810