2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
سلام و اول از همه تشکر از مامان طاها و مامان کسری جون بخاطر راهنمایی های خوبتون. منم امروز رفتم کد گرفتم تا برم چند تا سهم قدیمی که دارم بفروشم و بیام یه صندوق بخرم. البته منم نهایت پولی که دستم میاد 1ملیونه ولی خوب با همین شروع می کنم به امید خدا ایشالا با کمک شما دوستای خوب هممون به خانمهای بورس باز پولدار تبدیل بشیم و حسابی سود کنیم. من از راهنمایی هاتون استفاده می کنم برای خرید صندوق و ممنون می شم هوای منم داشته باشید دوستان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز به من گفتن صندوق کشاورزی با 1300000 میشه خرید کرد.بنظرتون خوبه؟ یا منم مثل پارمیدا جون منتظر عقیق بمونم؟
راستی زمان پذیره نویسی یه صندوق رو از کجا میشه فهمید. مثلا میدونید عقیق کی پذیره نویسی کرده؟
بازم ممنون
سلام دوستان...میبخشین..سرم شلوغ بود..نتونستم بیام..ماشالا دیگه خودتون تاپیکو میچرخونین..دمتون گرم..
آنیا گلی جون..سهام پالایشگاه شازند رو اگه بخوای فقط ازش نوسان بگیری بدنیست...وگرنه سهام زیاده برای خرید..
پارمیدا جون..همه کارگزارها سایت دارن..من خودم سایت آگاه که همون مالک صندوق عقیقه با سرچ پیدا کردم..تازه 118 هم هست...البته مامان پارساکه لینکشو گذاشتن..عزیزم معلومه که صفحات قبلی رو نخوندی...لطفا بخون از اول...خیلی بهت کمک میکنه ..ضمنا تجربه صندوقمو قبلا توضیح دادم..سهامها رو سخته توضیح بدم..راستش خودمونم اینقدر کامل و دقیق حساب کتاب نکردیم..ولی خدارو شکر تو این یکسال اخیر خیلی برامون خوب بوده..البته من که هیچی ..ولی همسرم واقعا سالهاست که کار سهام انجام میده و موفقیتمون هم مدیون خودش هستیم..ضمنا شما اول کار حداقل 2-3 دفعه باید بری کارگزاری و پر کردن فرم و شماره حساب و امضا و ...تازه اگه کارهاشو انجام بدی که اینترنتی بشه یا قبول کنن که تلفنی انجام بدن که این آخری رو فکر نمیکنم اول بسم الله قبول کنن..مگه کد معاملات آنلاین-برخط-بگیری که مستقیم خودت خریدو فروش کنی...زحمت کشیده و تشریف میبرین تالار بورس..اون دوروبر پراز دفتر کارگزاریه..میتونی کلی ازشون جزوه های آموزشی و کاتالوگ و ...بگیری یا هرچی سوال داری ازشون بپرسی..
پارمیداجان..شما میتونی صبر کنی و پیگیر باشی..به محض اینکه کار عقیق شروع شدو قابل انجام بود بری بخری..ضمنا مگه فارابی دومین صندوقش نیست؟خواستی بنویسی تو این جدیده بنویس...ضمنا نمیدونم مهلت داره برای پذیره نویسی یانه؟به هر حال یکی از همین 2تارو بنویس..من صندوق جدید دیگه ای سراغ ندارم..با دفترهاشون در تماس باش..ببین خداوکیلی کی میتونی بری بخری؟حالا چندروز اینور اونور فرقی نمیکنه..

مامان صدرا جون شما هم خوش اومدی...کاری که میخوای انجام بدی خوبه...به نظر من پولاتو سریع جمع و جور کن و مثل پارمیدا در اولین فرصت عقیقو بخر..چون صندوق قبلیش خیلی موفق بوده..هرچی صندوقو تو قیمتهای پایه و نزدیک پذیره نویسی بخری یه جورایی بهتره...موفق باشی ..برای دعاهاتون..آمین..

مامان پارساجان...دستت درد نکنه..توضیحاتت تا جایی که منم میدونم همینه و درسته..
وای...چقدر پرحرفی کردم...فعلا بای..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام دوستان خوب
من از اول تابیک بسیار جالب شمارو خوندم و یه چیزهایی دستگیرم شد.واقعا قبلش هیچی نمیدونستم.
اول از همه از مامان طاهای گل ومریم جان و ملیکاخانمومامان کسری عزیزکه وقت میزارن و به سوالات جواب میدن تشکر میکنم.و بقیه دوستان که الان اسمهاشون یادم نمونده.
منم تصمیم گرفتم بیام تو جمع شما و امیدوارم کمکم کنید.فکر میکنم با مواردی که شما گفتین برای من که ابتدای راه هستم خرید صندوق بهترین گزینه باشه.فقط سوالی که برام بیش اومده اینه که برای خرید صندوق اول باید به همین کارگزاری ها مراجعه کنم.منظورم اینه که قبل از اینکه واگذاریشون شروع بشه لازمه برم اونجا یا اینکه وقتی شروع میکنن باید مراجعه کرد؟
سلام سحر جون...متاسفم که ضرر کردی...واقعا اون موقع خیلی دوران بدی شد..خیلی ها ضرر کردن..ماهم همینطور..منتها ما پوستمون کلفته و ادامه دادیم..حالا که شما میخوای سهام بخری نه صندوق...باید هرروز مطالعه داشته باشی تو سایتهای بورسی که آدرساشون تو صفحات قبلی تاپیک هست..مثل بورس نیوز و...
باید اخبار شرکتها رو مطالعه کنی و اطلاعات بورس و مفاهیم و اصطلاحات بورس رو حسابی وارد بشی..
واقعا من اطلاعات سری ندارم..منم مثل شماها همینجوری از اخبار بورس مطلع میشم..و قبلا هم گفتم به من حق بدین...که نمیتونم به کسی سهام خاصی معرفی کنم..چون اگه پیش بینیم درست در نیاد...همین خودتون هرگز منو نمیبخشین..اگه راهنمایی باشه من و سایر دوستان دریغ نمیکنیم...حالا برای شروع ببین چه سهامهایی و چند تا داری و با قیمت الان چند می ارزه و ...سایتهای بورسی رو هم وارد شو و هرروز اخبار رو بخون...امیدوارم موفق بشی...
مریم جون...سلام...عزیزم...اول باید یه کارگزار شروع به پذیره نویسی کنه بعد طبق برنامشون که باید کجا بری و چجوری پول بدی و ...بری برای ثبت نام...آگهی پذیره نویسی صندوقها تو روزنامه های اقتصادی و سایتهای بورسی تبلیغ میشه..یا اینکه میتونی به دفتر کارگزاریهایی که صندوقشون فعاله بری و خرید کنی..شما هم موفق باشی..
سلام
مرسی مامان کسری از معرفی کتاب.
مامان طاها من از گفته های شما تو صفحات قبلی متوجه شدم که بهتره صندوقی بگیزم که تازه شروع میکنه به کار.و از صندوقهای فعال بهتره.درسته؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطف میکنید اگه در جریان واگذاری صندوق جدید از یه کارگزاری خوب بودین خبرشو اینجا بزارین.ممنون میشم.
بله..مریم جون...درسته..البته هیچ اشکالی نداره که شما یه صندوقی بخری که چندین ماه ازش گذشته باشه..ولی باید خیلی گرونتر بخری...محاسبه سودو خدای نکرده زیانت هم سخت میشه...من اگه خبردارشدم حتما اینجا میگم..
نیلیا جان..من اون خبرو نشنیدم..ولی خطری بورسو تهدید نمیکنه..اون شب رییس جمهور هم داشت از بورس ایرا تعریف میکرد و یه جورایی حمایت..نگران نباش..
دوستان...سلام..در روزنامه مورخ 3شنبه این آگهی بود:

شرکت کارگزاری بانک کشاورزی"فرصتی جدید و طلایی برای سرمایه گذاری در بزرگترین صندوق سرمایه گذاری کشور...

دوستانی که دنبال صندوق تازه نفس بودند میتونن پیگیر باشن...
2810