2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم تازه واردم. ازاین تایپیک خوشم اومد. منم صفر صفرم اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون میشم چندتا صفحه اول خوندم امابازم نفهمیدم باید چیکارکنم😓

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند....!!!!
به طور خیلی کلی بگم اگر می خوای ریسک سرمایه گذاریت کمتر باشه ولی با یه نسبت سود معقول و خوب تو یه صن ...

سلام عزیزم بهتون درخواست دوستی دادم میتونی منو درباره بورس راهنمایی کنی کد۱۹رقمی اومده میخوام برم واسه اهراز هویت ولی بعدشو نمیدونم چیکااار کنم مرسی گلم اگه کمک کنی ممنونت میشم😍🤗💓

از کانال ت لگرام زیر هم می تونید استفاده کنید.از نحوه ثبت نام تا خرید و فروش کاملا رایگان آموزش میده.

https://t.me/joinchat/AAAAAE7eE5Fp0QTjcnl95Q

اینم ای دی کاناله

MEbrahimiChannel@

اگر نتونستید وارد کانال بشید به ای دی زیر پیام بدید

Contactus123@

از کانال ت لگرام زیر هم می تونید استفاده کنید.از نحوه ثبت نام تا خرید و فروش کاملا رایگان آم ...

ایا کسی هست؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
سلام به همه دوستای گلم..منو ببخشید که نمیتونم تاپیکو بالا نگه دارم..چون خیلی گرفتارم و سرم شلوغه...ص ...

هنوزم هستی،

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

سلام من هم از بورس سر درنمیارم

یکی از اقوام کارت ملی و شماره حساب بانکیمو گرفت بهش اعتماد دارم ولی همسر میگه خطر ناکه ممکنه چون با کد ملی من خرید و فروش میکنه مشکل ساز بشه برام؟؟

زیبا ترین هندسه زندگی این است پلی از امید بسازی بالاتراز دریای ناامیدی
2810