2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان طاها مرسی که تاپیکتو بالا اوردی من تازه دیدم خوش بحالت که اهل حساب و کتابی خیلی خوشم می یاد از اینجور زنها. با توجه به اینکه تاپیک مال خیلی وقت پیشه اطلاعات بروز می خوام. هنوزم این صندوق ها سود دارن؟
با سلام و تبریک برای فعالیت مجدد این تاپیک
یه نکته رو خدمت شما عرض میکنم و اون اینکه در صورتی که تصمیم به خرید سهام دارید مطالعات کافی و آگاهی نسبت به اون سهم حتما داشته باشید. صورتهای مالی اون شرکت رو خوب بررسی و تجزیه و تحلیل کنید. اگر هدفتون از سرمایه گذاری کوتاه مدت هست باید بتونید تشخیص بدید کی موقع خرید و کی موقع فروش هست. اگر هدف بلند مدت دارید باید در مورد اون شرکت همه چیز رو بدونید ضمن اینکه گاهی پیشی میاد که سازمان بورس به علت یه تخلفی که از یه شرکت سرمیزنه به عنوان یه اقدام تنبیهی برای اون شرکت اقدام به بستن نماد معاملاتی اون شرکت میکنه و تا زمانی که دوباره نمادش رو باز نکنه سهامداران نمیتونند سهامشون رو بفروشن الان هستند شرکتهایی که نمادشون ماه هاست که بستست و در نتیجه سرمایه های سهامداران بلوکه شده و امکان فروشش نیست بنابراین همیشه موقع خرید سهم قدرت نقد شوندگی اون سهم رو در نظر داشته باشید.
با آرزوی موفقیت
ایمان داشته باش که کوچک ترین محبت از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمی شود...
سلام به همه دوستای گلم..منو ببخشید که نمیتونم تاپیکو بالا نگه دارم..چون خیلی گرفتارم و سرم شلوغه...صبحها که کار خونه و بعد هم رصد کردن تالار بورس از اینترنت..تا هوای سرمایمونو اونجا داشته باشیم.خوشبختانه باید اعلام کنم که به لطف خدا بالاخره از ضرر خارج شدیم...امیدوارم که بقیه دوستان هم که سهامدار هستن حداقل تو ضرر نباشن..البته اوضاع اقتصادی مملکت که خیلی خرابه...نشونش هم همین قیمت دلار که مطمین باشین بالاتر هم میره...
خیلی دوست دارم که زیاد به اینجا سر بزنم ولی میگم که واقعا سرم شلوغه..یه سری گرفتاریهای مقطعی هست..والبته غیر از طاها که الان یه جورایی مدرسه ای شده یعنی پیش دبستانی میره..یه نی نی کوچولو هم بهمون اضافه شده که رزق و روزیش رو شکر خدا با خارج شدن از ضرر توی سهامها با خودش آورده...روزها هم کوتاهه و فوری شب میشه..به هرحال اگه کسی سهام داره بیاد بگه چی داره؟منم سعی میکنم بیشتر بیام سر بزنم...موفق باشین..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام مامان نینیا جون
صندوق های سرمایه گداری مشترک توی شرکت های کارگزاری بورس ایجاد میشه . یه خاطر کاهش ریسک برای افرادی که اطلاع زیادی ندارن ومدیریت این صندوق دست کارشناسهای شرکت های کارگزاری
ارزش بر اساس ارزش روز محاسبه میشه هم خرید هم فروش
به ارزش روز تضمین هم میشه
2810