2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
بچه ها جونم..معلومه حواستون کارمیکنه ها...درسته...بنده با اجازتون دیروز کلی وقت گذاشتم کامنتهای اضافه رو پاک کردم.بیشتر بخاطر اعضای جدید که ازشون میخواهیم تاپیک رو از اول بخونن..ببخشیدا...گفتم بیخودی شلوغ نباشه..بنده همش در ضرر و زیان سیر میکنم و فعلا صبر پیشه کردم..تا چه پیش آید..سرمایم یه جورایی قفل شده..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
می خواستم بگم دو تا صدوق دیگه مربوط به بانک دی و بانک گردشگری می خوان بزودی پذیره نویسی کنند. به همین خاطر کارگزاری آگاه کلاسهای رایگان آموزش صندوق هم گذاشته. اگر دوست دارید شرکت کنید به آدرس :
www.agahbroker.com
سر بزنید.
سلام لطفا از این وب سایت دیدن کنید
http://pooshakamiri.persianblog.ir/

حتما دیدن کنید پشیمون نمی شید .
قیمتها و کالاها هر روز بروزرسانی مشود
ارسال رایگان
میتونید از مشاوره رایگان با کودکیار های باتجربه ما بهره مند شوید
maman parsa joon na...azaizam.man in ketabo nakhondam..shoma ke mikhoni chetoreh?chand safheh hastesh?mitooni saiere moshakhasatesh ro bezari ke har kas khast rahat tahieh koneh
nilia jan fekre khoobieh.
maman sadra jan az etela rasanit mamnoon golam.
bebekhshid ke latin neveshtam.windows avaz kardim...hanooz font farsi nadare....
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
صاحب نظران عزیز در این زمینه منو زاهنمایی کننین
بخرم یا نه ؟؟؟؟
پاسارگادو نخریدم از دستم رفت حالا نمیدونم اینم مثل پاسارگاد آینده داره یا به ورشکستگی می رسه تورو خدا کمک کنین اگه می دونین
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
سلام من پول زیادی ندارم اما علاقه زیادی به بورس و تحلیل دارم

پست های قبلی رو هم خوندم نمیشه کد رو اینترنتی گرفت؟
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد
سلام به همه دوستان.مجموعه کاملی از سوالاتی که در مورد صندوق ها معمولا برای هر کسی به وجود می آید در این لینک آمده و به آنها جواب داده شده" پرسش و پاسخ های صندوق سرمایه گذاری http://www.agah-md.com/faq.pdf "
مامان پارسا کد منو هنوز بهم ندادن ولی سال 85 یکم باسیستم جدید کار کردم البته ورژن نهایی نبود کار باهاش راحته برعکس سیستم معاملات قبلی که تحت Dos بود فقط باید با قوانین معاملات و بازار آشنا باشی

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

سلام
خیلی از این تاپیک خوشم اومد
واقعا مفید و عالیه...دستتون درد نکنه
من میخوام تو یکی از صندوقهای سرمایه گذاری مشترک حدود 3 میلیون سرمایه گذاری کنم...به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟
جناب بورسی شما میدونید؟
2810