2777
2789
عنوان

مامانا دارم با گریه مینویسم یعنی دخترم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 91 پست
موز ضرری نداره ولی تب با اسهال با اینچیزا خوب نمیشه خودت پاشو ماشین بگیر بچه ببر دکتر دختر من تب با اسهال ذاشت شوهرم تا صبج بزاش پارچه میزاشت ولی فایده نداشت فردا پس فردا هم تعطیل هست برو امرور دکتر دارو بگیر منم همین بلایی که دختر اذز میگه سرم اومد سه روز بچم اسهال تب بعدش دیگه بیحال بیحال مثل اذم بیهوش بود بردمش بستزی شذ
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایا جان دو تا موز رو آدم گنده بخوره میترکه ، یه حلقه کوچک اندازه سکه له میکنن به بچه میدن اتفاقا مپز در هنگام اسهال برای بچه عالیه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
زنگ بزن مادرشوهرت جون بچت مهمتره که بگو بیان ببرنت یا یه آژانس بگیر برو بیمارستان الان دیگه تو ده کوره ها هم یه خانه بداشت هست یا زنگ بزن اورژانس ، اورژانس واسه همین روزاست زبونم لالا دور از جون شما و بچه هاتون حتما نباید کسی بمیره زنگ بزنن اورژانس که
سحر تک پس شما هم نینیت اینجور شده نه؟؟؟ وای که هنوز یادش میوفتم گریه ام میگیره سه تا بیمارستان بردمش قبولش نمیکردن خدا ازشون نگذره بچه بیهوش تو بغلم عین خیالشون نبود
منو آذر صدا کنید😊
به هر حال همه این اقدامات برای رسوندن بچه به دکتره ...جایگزین نیست باید حتما دکتر بری
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مسخره چیه.جای اینکه بشینی تو نی نی سایت بچرخی ببرش دمتر.دوستان درست میگن دو روز تعطیله.همه دارن دلسوزی میکنن میگن نیفتی پشت در تو این تعطیلات.زبونم لال شب تبش بره بالا چیکار میکنی؟
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟