2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80429 بازدید | 317 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان منم سیروز کبدی داره،سه ساله فهمیدیم،شما مامانت الان حالش چطوره؟

سلام عزیزم. مامانم به شدت رعایت میکنه در رژیم غذایی و اینها. الحمدلله بد نیست.

به خدا سپردیم.

کاری از دستمون برنمیاد... هیچ کاری...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دوستان میشه منم راهنمایی کنیدمن توی سونو کبدم رو سالم نشون داده اما انزیم ALT کبدم بالاس همچنین یه ا ...

سلام. عزیزم ما که پزشک نیستیم. باید آزمایست رو ببری نزد فوق تخصص گوارش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هنوز بهم وقت ندادن گفتم کسی شاید تجربه مشابه داشته باشه که سونوم خوب بوده ازمایشم بالا بوده کمی

نگران نباش عزیزم. بله تو سونو دیده میشه سیروز. نگران نباش

اگر خودم بودم اینقدر ناراحت نبودم...مامانم خیلی مظلومه... همش سختی دیده تو زندگیش... از جوونی آسم دا ...

سلام گلم امیدوارم حال خودت و مامانت خوب باشه ، مامانت خوب شد شکر خدا ؟ شوهرم سیروز کبدی داره امروز فهمیدیم میشه لطفا کمی راهنماییم کنی

سلام عزیزم. سیروز که خوب نمیشه ولی ایشالا کنترل میشه که بدتر نشه.

چقدر از کبد همسرتون درگیره؟ به توصیه‌های پزشکش توجه کتید.

گوشت قرمز و مواد دارای نگهدارنده رو باید تا حد امکان کمتر بخوره.

ورزش خیلی مهمه.

اگر وزن‌شون بالاست باید کم بشه

سلام عزیزم، نه هنوزتاحالا10 بارصداش کردن برای پیوندولی هرباربه طریقی ردش کردن یاگفتن بهت نمیخوره یاگ ...

میدونم خیلی سخته عزیزم  ماهم اینروزهاروگذروندیم  مراجعه زیاد داشته باشین انشالله مادرتون خیلی زودبسلامتی پیوند بشن 

سلام عزیزم. سیروز که خوب نمیشه ولی ایشالا کنترل میشه که بدتر نشه.چقدر از کبد همسرتون درگیره؟ به توصی ...

گلم رژیم غذایی مادرتون چطوریه؟ دکتر دارو بهشون چی داده؟ من امروز فیبرواسکن دادم اف 3 استیج 3 هستم دارم دق میکنم

چشم از پنجره بردار، منجى در آينه است
گلم رژیم غذایی مادرتون چطوریه؟ دکتر دارو بهشون چی داده؟ من امروز فیبرواسکن دادم اف 3 استیج 3 هستم دا ...

دکتر هیچ دارویی نداده!

چون میگه سیروز درمان نداره.

مادرم وزنش رو کمتر کرده

غذاهای چرب و گوشتی کمتر میخوره

سبزیجات و میوه‌جات رو بیشتر کردند.

یک شری داروهای گیاهی هم میخوره. اونها رو دقیق نمیدونم. متخصص طب سنتی بهش داده

گلم رژیم غذایی مادرتون چطوریه؟ دکتر دارو بهشون چی داده؟ من امروز فیبرواسکن دادم اف 3 استیج 3 هستم دا ...

نگران نباش شما جوون هستی. ایشالا خدا شفا میده

ممنون گلم خیلی ترسیدم مادر و پدرم جز من کسی رو ندارن

خدا بزرگه... بدن آدم جوون خیلی فرق داره‌.

ایشالا خوب میشی