2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80431 بازدید | 317 پست

کسی تجربه‌ای نداره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سیروز کبدی دیگه امیدی به کبد نیست اکثرا از کبد چربه که گرید ۳ رد کنه یا مشروبات الکلی .هپاتیت یا تغذ ...

پزشک هستید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی دو تا بیمار داشتیم در فامیل

چه علایمی داشتند اون دو تا بیمار که سیروز براشون تشخیص داده شد؟

بهتره از غذاهای کارخانجاتی پرهیز کنین همه چیو طبیعی مصرف کنید،عرق کاسنی حتما هر روز یه لیوان ناشتا بخوره چون کبد پاکسازی میکنه، شکر و قند نخورین بهتره مویز یا خرما یا شکر سرخ بخورید. اب بین غذا حذف بشه، وقتیتشنه میشی از اب ولرم استفاده کن ،بد از ناهار و شام بهتره ۳ قاشق غذاخوری ترکیب سرکه و روغن زیتون یعنی سرکه انگور طبیعی یک قاشق و روغن زیتون ۲ قاشق 

دم کرده گل بنفشه و ترنجبین روزی ی لیوان

گوشت گاو هم تو غذاهات حذف کن

چای ممنوع

میوه های غیرفصلی نخور

غذاها سرخ کردنی زیاد نخور

سس هم حذف

اینارو رعایت کنی حتما خب میشی

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
چه علایمی داشتند اون دو تا بیمار که سیروز براشون تشخیص داده شد؟

یکیشونو میدونم. زردی پوست یکم بالا رفتن انزیم کبد .تو ازمایش یکم درد خفیف داشتن.مامانتون چقدر اسیب دیده؟علائم چی بود.؟خودم دو سال درگیر کبد چرب گرید بالاتر از ۲ بودم که خطر سیروز داشتم

روانشناسی کودک
یکیشونو میدونم. زردی پوست یکم بالا رفتن انزیم کبد .تو ازمایش یکم درد خفیف داشتن.مامانتون چقدر اسیب د ...

علایم بالینی نداشته...تو سونوگرافی و بعد سیتی اسکن تشخیص داده شده...

ورم پا داشته فقط...

کاش اینقدر بیمهابا در مورد سرنوشت اون بیماران حرف نمیزدی...حالم خیلی بد شد...

من زنداییم بنده خدا دچارش بود ولی رعایت زیاد کرد چون مشکل قند و تیرویید و پوکی استخوان داشت سخت بود و نتونست پیوند بشه  دکتر میگفت کبدش به اندازه یه سکه سالم هست و نیمه پر لیوان ببینی نهایت ۳ سال ولی اگ خب رعایت کنی شاید ۱۰ سال بنده خدا ۸یا۹ سال تونست تحمل کنه ولی تو سن ۵۰سالگی فوت کردن 

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
علایم بالینی نداشته...تو سونوگرافی و بعد سیتی اسکن تشخیص داده شده... ورم پا داشته فقط... کاش اینقد ...

هرچی بیخیالتر باشی بهتره دختر، ببین عمر دست خداست. ولی هرچی بی خیالتر باشی بهتره استرس خودش محرک هست برای پذیرفتن اینک سیروز کبدی یعنی پایان عمر درحالیک اصلا اینطور نیست شاید مادرت تازه درگیرش شده و با رعایت غذا بتونه کلا کبدشو بازسازی و خوب کنه

علایم بالینی نداشته...تو سونوگرافی و بعد سیتی اسکن تشخیص داده شده... ورم پا داشته فقط... کاش اینقد ...

الهی بمیرم عزیزم قصد ماراحت کردنتو نداشتم. ببین همه چیز به رعایته. رعایت ۱۰۰ درصد بکنه ۱۰ سالم عمر سالم داره ولی اون رعایت سخته و همه ول میکنن. بزن تو گوگل زده درمان سیروز درمانپذیرم هست اما به سختی . باید مثل پرستار غذای سالم برلش بپزید و ورزش داشته باشه

روانشناسی کودک
هرچی بیخیالتر باشی بهتره دختر، ببین عمر دست خداست. ولی هرچی بی خیالتر باشی بهتره استرس خودش محرک هست ...

اگر خودم بودم اینقدر ناراحت نبودم...

مامانم خیلی مظلومه... همش سختی دیده تو زندگیش... از جوونی آسم داشته...

ده پانزده ساله که قند و چربی و فشارخون داره...

دارم با گریه مینویسم...

منم همسرم کبدش چرب هست و بارها ازش خواستم بره ی ازمایش کلی بده دیدم اصلا راضی نمیشه ازش پرسیدم دلیلشو گفت من وقتی بدونم مشکلی دارم صددرصد روحیمو میبازم و از بس بهش فکر میکنم ضعیف میشم و کم کم به پیشواز مرگ میرم ولی اگ ندونم راحت زندگیمو میکنم. خیلی با خودم فک کردم و دیدم واقعا داره درست میگه، سعی کردم گه گدار بهش عرق کاسنی بدم. همراه غذاهاش بیشتر وقتا کاهو هست،سرخ کردنیا خیلی کم کردم کلا میگم بهتره مراعات کنیم 

منم همسرم کبدش چرب هست و بارها ازش خواستم بره ی ازمایش کلی بده دیدم اصلا راضی نمیشه ازش پرسیدم دلیلش ...

نه موافق نیستم...

باید بره پیگیری کنه... این چه حرفیه...

الان میگم کاش پارسال سی تی اسکن داده بودیم...برای مادرم...

اگر خودم بودم اینقدر ناراحت نبودم... مامانم خیلی مظلومه... همش سختی دیده تو زندگیش... از جوونی آسم ...

میدونم عزیزم. ولی بخدا سیروز کبدی خیلی هم ترسناک نیس فقط باید تو تغذیه‌ش اصلاحاتی انجام بده. تنها عضوی از بدن هست ک بازسازی میشه. انقد نگران نباش. من رنداییم دیگ‌کبدش به اندازه یه سکه سالم بود دیگ خودت بگیر و برو

نه موافق نیستم... باید بره پیگیری کنه... این چه حرفیه... الان میگم کاش پارسال سی تی اسکن داده بودی ...

من نمیتونم اصرار کنم ک بیا حتما برو. چون سال قبل ک ازمایش کلی دادن دکترش گفت نهایت کمی چربیش بالاست و مشکلی نداره. ولی تو تغذیه‌ش دارم رعایت میکنم