2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80449 بازدید | 317 پست
من متوجه نشدم مشکل مادر شما چی بوده یعنی ابتدا سیروز داشته که بعد صفرا رو درگیر کرده و شما صفرا رو ...

بله دو ساله سیروز داره ۴ ماهه صفرا درگیر کرده  عمل صفرا انجام داده هنوز تو تخته و بی حال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمل ب حدی کبدشو ضعیف کرد  ک چشم و پوستش زرد شد و زخم بستر گرفت

انشالله زودتر بتونید براش پیوند بزنید شما این شانس رو دارید که بتوتید پیوند بزنید ما چون سنش بالاست نمیشه پیوند زد

ما هم دقیقا بعد از اینکه شیمی درمانی کردیم کبدش ضعیف تر و حالش بد شد الان دکتر رو مقصر میدونم که درمان غلط انجام داد

ما اصلا متوجه سیروز نشده بودیم چون هیچ علائمی نداشت کامل سرحال و نرمال بود 

حدودا ۹ ماه پیش اتفاقی توی چکاپ فهمیدیم که سیروز داره و پیشرفت کرده و تبدیل به سرطان کبد شده اما هنوز علائم نداشت و بعد گفتن شیمی درمانی شریانی بشه که از اون به بعد ما بدبخت شدیم و زردی و آسیت و تهوع و ... آمد سراغش

من احساس میکنم که این نوع بیماری ها رو نباید دستکاری کرد چون کبد خیلی حساسه و ضعیف میشه

میدونم عزیزم. ولی بخدا سیروز کبدی خیلی هم ترسناک نیس فقط باید تو تغذیه‌ش اصلاحاتی انجام بده. تنها عض ...

برای من که ترسناک شده مامانم و از دست دادم با اینکه سالها تحت نظر دکتر گوارش بود اهل الکل و نمک و غذای چرب نبود نمیدونم چه کوفتی بود اومد سراغش😭

وای چ بد مام زیاد شرایط اینجوری نداریم همه متاهلیم فوقش بتونیم ب زور نوبتی بمونیم😔

نوبتی به درد نمیخوره اونوقت یکیتون اگه ناقل باشه مریضتون عفونت میکنه 

به نفر باید از خود گذشتگی کنه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
برای من که ترسناک شده مامانم و از دست دادم با اینکه سالها تحت نظر دکتر گوارش بود اهل الکل و نمک و غذ ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم براشون فاتحه خوندم

میتونم بپرسم چند ساله شون بود؟

شما هم قبلا تحت نظر دکتر بوده و متوجه نشدن سیروز داره؟

ما چون قبلا سکته و عمل قلب شده بود هر چند ماه یک بار تحت  نظر دکتر بود و چکاپ کامل انجام میداد .حدودا از ده سال قبل سیروز داشته ولی چون علائمی نداشت و دکترا هم توی چکاپ متوجه نشده بودن کم کم  سیروز پیشرفت کرده و تبدیل به سرطان شده

انشالله زودتر بتونید براش پیوند بزنید شما این شانس رو دارید که بتوتید پیوند بزنید ما چون سنش بالاست ...

دقیقا نباید دستکاری شه دکتر گفت عمل و جراحی صفرا خیلی اشتباه بوده دکتر جراح نباید این کار میکرده

مامان طفلی من یهوو گفتن سیروز شکمش آب آورده بود دوماه فکر کنم شد درگیری دکتر و بیمارستانش و تمام😭

خدابیامرزه 

خدا این دکترا لعنت کنه ک الکی کار میکنن بخاطر پول 

میگن سیروز مریضی ی روزه دو روزه نیست حداقل از ده تا بیست سال قبل ب وجود میاد انقدر دیر میفهمن

خداروشکر که حالشون خوبه شما اطلاعی داری که meld رو از روی چه مواردی درجه بندی میکنند؟ از کجا مشخص ...

دقیقا نمیدونم دکتر یک ازمایش اورژلنسی از مامانم گرفت ۳یا ۴تا چیزی بود که خودش با ماشین حساب گوشیش یک حساب کتابی کرد و گفت ملد کبد ۱۹ و کاندید پیوند هستن که ما فرداش رفتیم تشکیل پرونده دادیم