2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانتون دچار سیروز کبدی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 80449 بازدید | 317 پست
کدوم بیمارستان  چ کارایی انجام دادین نتیجه

دکترمحسن علی اکبریان مشهد مامانمو ویزیت کردن و یک ازمایش گرفتن که با توجه به اون گفتن باید برید تو نوبت پیوند اونم اورژانسی .

ماهم رفتیم بیمارستان منتصریه و کارهای لازم رو انجام دادیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیروز درجه بندی داره؟ یعنی با سونو و سی تی اسکن درجه و پیشرفته و مبتدی بودنش مشخص میشه؟ مادر ...

تا قبل عمل صفرا بد نبود با دارو کنترول میشد اذیت میشد ولی بد نبود 

الان بعد عمل صفرا سه ماهه افتاده زخم بستر گرفته تنگ نفسی چشماش زرد شده پوستش لیف میکشیم یا پماد پف میکنه زرد میشه 😔

مامانم ۵۴ سالشونه . اول شهریور عمل پیوند انجام دادن و حالشون خوبه الحمدلله. مامانم دیابتم داشتن . ...

خداروشکر که حالشون خوبه

شما اطلاعی داری که meld رو از روی چه مواردی درجه بندی میکنند؟

از کجا مشخص نیشه ۱۹ هست یا ۱۰ و...؟

تا قبل عمل صفرا بد نبود با دارو کنترول میشد اذیت میشد ولی بد نبود  الان بعد عمل صفرا سه ماهه ا ...

درکت میکنم بیمار ما هم شرایط خوبی نداره 

مادر شما چند سالشونه؟

نمیتونند پیوند بشن؟

درکت میکنم بیمار ما هم شرایط خوبی نداره  مادر شما چند سالشونه؟ نمیتونند پیوند بشن؟

مادرم ۵۲ 

داریم برا پیوند مدارکشو میدیم تحویل ان شاالله زودتر یا با دارو نتیجه بگیره یا زودتر  پیوند بزنن واسش 

بعد عمل صفرا حالش خیلی بده ب حدی زخم بستر گرفت

مادرم ۵۲  داریم برا پیوند مدارکشو میدیم تحویل ان شاالله زودتر یا با دارو نتیجه بگیره یا زودتر ...

بیمار ما علاوه بر اینکه نمیتونه راه بره مشکل اصلی این هست که روی ذهنش هم اثر گذاشته گاهی گیج میزنه عزیزم ان شالله که پیوند مادرتون با موفقیت انجام بشه و حالشون خوب خوب بشه 

مادر خیلی عزیزه

بیمار ما علاوه بر اینکه نمیتونه راه بره مشکل اصلی این هست که روی ذهنش هم اثر گذاشته گاهی گیج میزنه ع ...

مامان منم باید قرص خواب بخوره ک خوابش ببره  قرص هم بخوره شروع میکنه توهم زدن تو خواب و بیداری مدام حرف میزنه 

مادر شما پیوند انجام ندادن

مامان منم باید قرص خواب بخوره ک خوابش ببره  قرص هم بخوره شروع میکنه توهم زدن تو خواب و بیداری م ...

دکتر میگه نمیتونه پیوند کنه چون ۷۲ سالشه و قبلا سابقه سکته قلبی و عمل قلب داشته

مادر شما حالت واریس مری دارند ؟علائمش استفراغ خونی و یا مدفوع خونی هست

دکتر میگه نمیتونه پیوند کنه چون ۷۲ سالشه و قبلا سابقه سکته قلبی و عمل قلب داشته مادر شما حالت وا ...

مام تازه داریم مراحل پیوند تکمیل میکنیم 

ترومبوز داره 

واریس داره اما دکتر گفت فعلا کمه 

انقدر غذا هم نمیخوره معده اش کوچیک شده گفت معده اش شده اندازه ی نارنگی